Larisa Udilă este însărcinată! Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ și-a arătat burtica de gravidă

21.02.2021, 14:46
Larisa Udilă este însărcinată! Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil' și-a arătat burtica de gravidă

Larisa Udilă, fosta concurentă la ‘Bravo, ai stil’, a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Pe rețelele de socializare, bruneta le-a arătat fanilor virtuali primele imagini cu burtica de gravidă. 

Larisa Udilă a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că ea și logodnicul său vor deveni părinți anul acesta. În 2018, ea a fost cerută de soție de iubitul ei, Alexandru Ogică. Bruneta este însărcinată în 16 săptămâni.

Larisa Udilă este gravidă

“Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ.

Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larisa (@larisaudila)

Ce spunea Larisa Udilă despre Adelina Pestrițu

La începutul lui septembrie 2020, Adelina Pestrițu a anunțat că are coronavirus. Larisa Udilă a făcut declarații despre ziua în care Adelina Pestrițu a fost confirmată cu coronavirus. Aceasta ar fi trebui să se întâlnească cu fosta asistentă TV la o ședință foto.

“Se pare că situația este extrem de controversată! Nu am primit atâtea mesaje nici când eram la ”Bravo, ai stil!”. Înțeleg că sunteți îngrijorați! Da, este adevărat că ieri am fost la un shooting pentru noua colecție a Adelinei, însă Adelina Pestrițu nu a ajuns la acel shooting. Ea a spus totul, detaliat pe contul ei, în Story. Ea s-a dus spre spital pentru că se simțea rău și nu a mai ajuns la noi. Îi doresc sănătate multă și mult bine Adelinei! Controversele nu își au rostul în aceste momente. Nu am interacționat cu Adelina ieri!

Mie îmi este rău acum pentru că iau un tratament cu antibiotice și este extrem de greu de dus. Mă tratez de helicobacter pilori și iau cinci pastile de antibiotic pe zi. Medicamentele îmi dau niște stări de rău de îmi vine să leșin. Am dureri în stomac și mi se face rău. Ieri, chiar am plecat de la shooting pentru că nu mai puteam de rău ce îmi era. Adelina nu a venit la acel shooting, iar pe mine m-a sunat toată familia, îngrijorată de ce se întâmplă cu mine. O să merg să mă testez, desigur, dar eu vă mulțumesc pentru că îmi purtați de grijă”, a spus Larisa Udilă, pe Insta Story, conform kanald.ro.

citește și...