Larisa Udilă, de la ”Bravo ai stil”, are o sarcină cu probleme. ”Am avut de toate”

18.07.2021, 13:24
Larisa Udilă, de la ”Bravo ai stil”, are o sarcină cu probleme. ”Am avut de toate”
Larisa Udilă, de la ”Bravo ai stil”, are o sarcină cu probleme. ”Am avut de toate”
Larisa Udilă, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, este însărcinată cu primul ei copil. Bruneta a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a fîăcut declarații despre sarcina sa. Larisa Udilă s-a confruntat cu tot felul de probleme. ”Am avut de toate”, a spus fosta concurentă de la show-ul ”Bravo au stil”.
Larisa Udilă urmează să deviă mămică pentru prima dată. Fosta concurentă de la show-ul ”Bravo ai stil” și logodnicul său vor deveni părinți anul acesta. În 2018, Larisa Udilă a fost cerută de soție de cel care îi este partener de viață, Alexandru Ogică.
Prezentă în platoul  emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stras, Larisa Udilă a explicat cu ce probleme s-a confruntat pe durata sarcinii.

Larisa Udilă, de la ”Bravo ai stil”, are o sarcină cu probleme. ”Am avut și COVID”

Larisa Udilă a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus când avea cinci luni de sarcină. de asemenea, bruneta a mai avut și alte probleme.  Și părinții larisei Udilă, dar și partenerul ei de viață au fost infectați cu COVID-19. „Am și vomitat, am avut și Covid, am avut și diagnostice false, am avut de toate. (…) Am avut Covid în luna a 5-a. A fost cel mai mare coșmar. Nu m-am așteptat. Și părinții mei au contractat Covid și soțul meu. Alex a făcut febră, eu nu am făcut febră, dar am tușit într-un hal, simțeam că-mi iese copilul din burtă. Am luat antibiotice”, a mărturisit Larisa Udilă, citată de spynews.ro.


„De obicei, covid-ul nu afectează sarcină, ba chiar oferă anticorpi copilului. Măcar un lucru bun s-a întâmplat din toată treaba asta”, a completat larisa Udilă, care a afirmat că în sarcină a luat 23 de kilograme în greutate.

citește și...