Larisa Iordache, operată de urgență. ”Mi s-a montat un stent”. Ce a pățit fosta gimnastă

11.03.2022, 16:56
Larisa Iordache, operată de urgență. ”Mi s-a montat un stent”. Ce a pățit fosta gimnastă
FOTO / Larisa Iordache face furori cu aparițiile sale. Pe podium la competiții, dar și în topul frumuseții

Larisa Iordache a fost operată de urgență, după ce a suferit o criză renală. Fosta gimnastă a acuzat mai multe probleme la rinichi si a ajuns de urgență la spital, unde medicii au decis să-i monteze un stent. Fosta sportivă le-a dezvăluit fanilor săi cum se simte, într-un filmuleț postat pe contul de socializare.

După ce s-a operat de şapte ori la picior, în trecut, acum fosta gimnastă a ajuns din nou la spital. Larisa Iordache a decis anul trecut să se retragă din activitatea competițională din cauza problemelor medicale.

Tânăra campioană a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat mai multe probleme la rinichi. Medicii au decis să îi monteze un stent.

Larisa Iordache a fost operată de urgență

Fosta gimanstă și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a ajuns în sala de operații. Sportiva a mărturisit că trei zile nu a putut să mănânce nimic și a avut febră destul de mare.

”Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp serurile care se administrează în spital, sunt umflată la față, mai ales că de trei zile eu nu mănânc nimic. Am și mâinile umflate, picioarele nu-mi mai intră în adidași, dar o să am răbdare cu mine.”, a spus Larisa Iordache pe InstaStory.

Sportiva va suferi o nouă operație

Larisa Iordache urmează să sufere o nouă operație. Sportiva spune că toate problemele de sănătate au afectat-o psihic.

“Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am. A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt mă dor toate. Am avut și febră…și tot ce ai când ai probleme cu rinichii.

Mi-am învățat lecția. Trebuie să fac lucrurile la timp, chiar dacă nu mă doare. Peste o lună vin la spital. Apoi două săptămâni mai trag de mine și sunt ca nouă apoi. Nu lăsați de pe-o zi pe alta. Cu sănătatea nu te joci.” , le-a mai spus bruneta fanilor săi de pe rețelele de socializare.

 

citește și...