Larisa Iordache, mărturisiri după ce a fost operată de urgență. ”Aș fi putut să-mi pierd rinichiul”

16.04.2022, 13:52
Larisa Iordache, mărturisiri după ce a fost operată de urgență. ”Aș fi putut să-mi pierd rinichiul”
Larisa Iordache, despre accidentarea de la Olimpiadă și revenirea în competiții. ”Nu mă las eu cu una, cu două”

Larisa Iordache, în vârstă de 25 de ani, a povestit la ce riscuri a fost supusă, după ce a ignorat complet sfatul medicului. Vedeta a fost operată de urgență, în luna martie, iar acum a dezvăluit cum se simte.

Fosta gimnastă s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de sănătate. Larisa Iordache s-a retras din gimnastică în 2021, după problemele de sănătate cu care s-a cofruntat.

În urmă cu o lună, gimnasta a fost operată de urgență, după ce  a ajuns de opt ori pe masă de operație.

Cum se simte Larisa Iordache după intervenția chirurgicală din martie

Fosta sportivă a mărturisit că avea amețeli, după intervenția chirurgicală din martie, și că în prezent se simte mai bine.

„Eu abia acum am reușit să mă pun pe picioare și să beau o cafea, să mânănc ceva și să îmi iau pastilele. Sunt destul de obosită probabil din cauza anesteziei și prin tot ce am trecut. Este prima zi după o săptămână în care mă simt și eu bine și nu îmi mai e rău. Nu mai am stări de amețeală și dureri”, a povestit Larisa Iordache, pe pagina sa de Instagram.

”Aș fi putut să-mi pierd rinichiul”

Sportiva a povestit ce i se putea întâmpla pentru că a amânat de prea multe ori să meargă la doctor.

„Am avut o piatră destul de măricică. În 2021, am concurat la Europene cu criză renală. Am făcut o infecție destul de mare, chiar mi-a zis doctorul de la Basel că dacă mai continuam o oră sau două să concurez aș fi putut să-mi pierd rinichiul. Am avut foarte mare noroc.

Anul trecut, mi-a trecut criza, am luat antibiotice. Mi-au spus medicii că am o piatră, dar nu aveau cum să intre acolo. Era o infecție prea mare, punga aia se putea sparge și pierdeam rinichiul. Mi-au zis doctorii că mă pot duce după tratament să-mi fac intervenția în România. N-am mai luat în considerare părerea medicului, am ignorat sfatul. M-am pregătit pentru Jocurile Olimpice, iar după aia am încercat să remediez problema de la gleznă, să concurez la Mondiale…

N-am putut concura la Mondiale, apoi au început ușor durerile la rinichi să-mi dea câte un semn. Dar erau dureri suportabile, luam antibiotic cinci zile, îmi treceau. Eram speriată, nu eram pregătită psihic. Am început să plâng. După operație, mi-a fost foarte rău, am vomitat încontinuu. Medicul a fost foarte mulțumit. Mi-a pus un stent o lună, să pot elimina infecția. Piatra s-a spart, am eliminat-o și acum sunt foarte ok”, a povestit gimnasta Larisa Iordache, pentru Gsp.ro

citește și...