Larisa Iordache, despre intervențiile estetice. ”Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri pentru că am crezut că am nevoie de ele”

16.03.2021, 16:02
Larisa Iordache, despre intervențiile estetice. ”Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri pentru că am crezut că am nevoie de ele”
Larisa Iordache, despre intervențiile estetice. ”Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri pentru că am crezut că am nevoie de ele”

Larisa Iordache a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a făcut.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale. Larisa Iordache nu este doar o gimnastă de succes, ci și una dintre cele mai frumoase sportive de la noi. Aceasta a recunoscut că a apelat la intervențiile estetice.

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro, dacă a fost afectată de criticile de care a avut parte după ce a apelat la intervențiile estetice, Larisa Iordache a răspuns: ”M-au afectat acum ceva vreme, desigur, acum deja nu le mai iau în considerare. Fiecare are dreptul de a alege cum să arate, fiecare aspiră la perfecţiune, pe care ne-o definim diferit, în funcţie de propriile viziuni, dorinţe şi valori personale. Suntem diferiţi şi avem obiective diferite, nu? Altfel, ne-am lupta toţi pentru ceva la nesfârşit şi am sfârşi prin a pierde cu toţii. Nu mai pun la suflet, poate mulţi oameni critică asta pentru că nu au altceva de făcut. Sau, pur şi simplu, găsesc de cuviinţă să-şi verse frustrările şi răutăţile pe reţelele de socializare. Cred că e, în primul rând, o pierdere foarte mare de timp şi de energie. Eu sunt o persoană asumată, îmi asum postările de pe paginile mele şi orice fac în viaţa mea personală, în viaţa mea de zi cu zi. Dacă eu pun o fotografie, mă gândesc, clar, înainte, la reacţii. Dacă aleg s-o fac, este pentru că aleg să fiu eu, nu pozez în altcineva. Asta sunt şi indiferent de critici, eu aleg să nu mă dezic de personalitatea mea şi să fac exact ceea ce mă face pe mine fericită. Şi cred că despre asta e viaţa. Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri, eu aşa le consider, pentru că am crezut că am nevoie de ele. Dacă o să consider că am nevoie şi de altele, le voi face. Pentru că sunt o persoană independentă, din toate punctele de vedere, şi nu mă văd obligată să dau socoteală nimănui”.

Cum a ajuns Larisa Iordache să practice gimnastica

Larisa Iordache a povestit cum a apărut pasiunea ei pentru gimnastica artistică.

”Da, de la 5 ani am început gimnastica. Anterior, mama m-a dus la balet, însă mie nu mi-a plăcut, nu m-a atras, eu eram un copil mai energic, mai zbuciumat. Am renunţat, am zis că nu-mi place şi asta a fost. Mama a fost de acord. Am ajuns la gimnastică dintr-o întâmplare. Prima mea antrenoare, cea care m-a descoperit, a fost Maria Câmpeanu Cilişteanu. Era în parcul Carol cu copiii ei, eu eram cu mama şi cu fratele meu, eram pe role, încercam să-mi recuperez punga de pop-corn de la fratele meu. Mi-o furase şi eu îl alergam pe role. Atunci m-a văzut doamna Mariana, a mers la mama, a întrebat-o dacă nu cumva ar vrea să fac vreun sport. I-a propus atunci să mă aducă la gimnastică, să încercăm. În prima zi, am mers cu bunica la sală, dar n-am vrut să intru. Apoi, după vreo trei, patru zile mi-am făcut curaj, i-am zis mamei că aş vrea să încerc. Aşa a început, n-am mai ieşit din sală. Am simţit o atracţie inexplicabilă atunci. Altfel, aş fi renunţat din prima, cum s-a întâmplat cu baletul”, a explicat ea.

Larisa Iordache a mărturisit că provine dintr-o familie de sportivi: ”Da, provin dintr-o familie de sportivi. Mama a făcut handbal mulţi ani, era cea mai bună din echipa ei. Tata a jucat hochei şi fotbal, iar fratele meu a jucat fotbal. Aşa că ei m-au susţinut şi încurajat să fac sport, au fost în fiecare zi lângă mine când am avut nevoie, mai ales în momentele dificile. Se informau de la antrenori dacă sunt bine, dacă am rezultate bune. Tot timpul m-am putut baza pe ei”.

 

citește și...