FOTO / Larisa Iordache face furori cu aparițiile sale. Pe podium la competiții, dar și în topul frumuseții

05.12.2020, 12:22
FOTO / Larisa Iordache face  furori cu aparițiile sale. Pe podium la competiții, dar și în topul frumuseții
FOTO / Larisa Iordache face furori cu aparițiile sale. Pe podium la competiții, dar și în topul frumuseții

Larisa Iordache nu este doar o gimnastă de succes, ci și una dintre cele mai frumoase sportive de la noi.

Larisa Iordache a revenit de curând în competițiile de gimnastică, după o lungă pauză cauzată de o accidentare. Sportiva este una dintre cele mai de succes gimnaste din România, însă atrage atenhția nu doar cu performanțele sale din concursuri, ci și cu felul îăn care arată.

Larisa Iordache este o tânără extrem de frumoasă, plină de senzualitate, care știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice, indiferent unde își face apariția, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care sportiva le postează în mediul online pi cu care își încântă fanii deloc puțini la număr.

Larisa Iordache are o carieră impresionantă în gimnastica de performanță

Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. Provine dintr-o familie de sportivi. Fratele Larisei Iordache practică fotbal de performanță, mama gimnastei a făcut handbal, iar tatăl ei a practicat fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător, după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul “Mica Gimnastă”.

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani.

“E unică în gimnastică… Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar”, spunea celebra antrenoare Mariana Bitang despre gimnasta Larisa Iordache.

citește și...