Larisa Iordache, despre experiența ”America Express”. ”Mi-ar fi plăcut să nu fiu atât de competitivă”

14.09.2022, 17:24
Larisa Iordache, despre experiența ”America Express”. ”Mi-ar fi plăcut să nu fiu atât de competitivă”
Larisa Iordache, despre experiența ”Ameica Express”

Fosta gimnastă de perfomanță Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a participat la reality show-ul ”America Express”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1. La emisiunea respectivă, aceasta a făcut echipă cu Diana Bulimar. larisa Iordache a povestit cum a fost pentru ea experriența ”America Express”.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo din 2021. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare.

Larisa Iordache a fost implicată în show-ul ”America Express”, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu fosta ei colegă și buna sa prietenă, Diana Bulimar. Despre cum a fost experiența de la show-ul respectiv a dat detalii Larisa Iordache pentru click.ro”Cred că mi-ar fi plăcut, asta am și zis acolo, mi-ar fi plăcut să nu fiu atât de competitivă încât să mă pot bucura și să pot să stau să privesc tot ceea ce am avut eu în momentul acela de văzut și prin ce orașe am trecut!”, a spus ea.

Larisa Iordache, despre experiența ”America Express”. ”Am mai avut momente când eram eu mai nervoasă sau puțin supărată”

”Cea mai grea a fost distanța față de casă, plus că nu am avut telefon, nu am putut să comunic cu familia. A fost greu puțin și cu vorbitul. Diana s-a ocupat de asta, e mai mult cu lucrul manual, cu tactica și ne-am completat! Asta ne-a ajutat foarte, foarte mult! (…) Nu am avut probleme! Am avut într-adevăr și niște zile în care ne-a fost foarte, foarte foame, dar am procedat cum se face, ne-am rugat să ni se dea de mâncare și am primit! Oricum oamenii au fost foarte primitori! Sinceră să fiu eu nu sunt rea de foame, având în vedere că am avut și 20 de ani în gimnastică în care am avut un anume program alimentar, nu am avut probleme. Adică nu m-am plâns de foamete sau să mănânc ceva să mă îngraș, din contră, am slăbit!”, a mai declarat Larisa Iordache.

Întrebată cum s-a înțeles cu Diana Bulimar, fosta gimnastă a răspuns: ”Am mai avut momente când eram eu mai nervoasă sau puțin supărată și ea era foarte ok, mă ajuta pe mine să îmi revin și invers! Asta ne-a ajutat foarte mult, adică ne-am completat uimitor de bine!”.

citește și...