Larisa Iordache dă detalii din viața sentimentală. ”Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină”

15.08.2022, 15:17
Larisa Iordache dă detalii din viața sentimentală. ”Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină”
Larisa Iordache dă detalii din viața sentimentală

Campioana la gimnastică artistică Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a dat detalii din viața sa sentimentală în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre actualul său iubit.  ”Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină”, a spus sportiva.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, larisa Iordache a vorbit despre viața sa sentimentală și a dezvăluit că are un nou iubit.

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că în principiu asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta”, a spus fosta gimnastă de performanță, potrivit spynews.ro.

Larisa Iordache dă detalii din viața sentimentală. ”Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt”

„Din prima mi-am exprimat dorința de a fi fidelitate, comunicare și înțelegere. Credc că ăsta este cumva succesul unei relații. Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă”, a mai declarat Larisa Iordache.

Campioana la gimnastică a mărturisit că își dorește o familie și copii: „Eu chiar sunt un om care își dorește o familie a mea (…) dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu vreau să am regrete. Chiar dacă eu sunt foarte asumată, îmi doresc să fie de două ori gândite înainte și să fie cu calm. Atunci când va fi momentul o să fie cu siguranță și nu o să mă dau înapoi. Îmi doresc și fată și băiat”.

Larisa Iordache, una dintre cele mai titrate gimnaste din România

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo din 2021. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare.Larisa Iordache a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a explicat, și ce anume a făcut cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor.

”Am adunat! Până în momentul în care am reușit să îmi cumpăr o căsuță a mea și o mașină, așa cum mi le-am dorit. Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față. Însă niciodată nu am avut lipsuri, pentru că părinții mei au muncit foarte mult și din greu, având grijă ca mie și fratelui meu să nu ne lipsească nimic, în limita bunului-simț, bineînțeles”, a declarat marea campioană la gimnastică artistică.


Larisa Iordache a vorbit și despre relațiile de prietenie pe care le are cu fostele sale colege din gimnastică: ”Am multe foste colege cu care acum am prietenii frumoase. Însă prietena mea cea mai bună, cu care mă sfătuiam, plângeam și râdeam, era mama mea. Cea mai sinceră prietenie pe care eu am avut-o vreodată… Am o relație bună cu Diana Bulimar, ne înțelegem foarte bine și suntem alături una de cealaltă când avem nevoie fiecare din noi. Cu Ana Porgras nu am avut o relație atât de apropiată, însă, când ne vedem, ne înțelegem bine”.

citește și...