Larisa Iordache a făcut primul Crăciun fără mama ei. ”Ușor, ușor, toți ne organizăm”

26.12.2021, 10:31
Larisa Iordache a făcut primul Crăciun fără mama ei. ”Ușor, ușor, toți ne organizăm”
Larisa Iordache are coronavirus. ”M-am izolat în casă pentru două săptămâni”

Larisa Iordache a făcut primul Crăciun fără mama ei. Fosta gimnastă a vorbit despre cum va petrece primul Crăciun fără ființa care i-a dat viață. ”În Ajunul Crăciunului, împodobim toți bradul la mine acasă. Ușor, ușor, toți ne organizăm ”, spune fosta gimnastă.

Sportiva Larisa Iordache a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva luni. De Crăciun, a fost prima sărbătoare fără mama fostei gimnaste. Sportiva a petrecut alături de familia ei.

Recent, Larisa Iordache a vorbit despre cum petrece sărbătorile de iarnă. Sportiva a mărturisit că anul acesta Crăciunul îl va petrece în sânul familiei, împodobește bradul și va depăna amintiri.

Larisa Iordache: ”În Ajunul Crăciunului, împodobim toți bradul la mine acasă”

 

„Toate sărbătorile pe care le-am petrecut împreună cu familia au fost deosebite. Ultimul an, de Crăciun a fost chiar fain, pentru că am fost toți. Îmi place foarte mult cozonacul.

Păstrez tradiția să mănânc cozonac doar de Crăciun și mai e și sărbătoarea Paștilor, doar atunci mai mănânc, în restul anului evit să mănânc.

Pe data de 24, în Ajunul Crăciunului, împodobim toți bradul la mine acasă, ne strângem toți, fratele meu, cumnata mea împreună cu cel micuț, părinții, eu cu iubitul meu. Ușor, ușor, toți ne organizăm să facem mâncare, să facem bradul, să fie o atmosferă de Crăciun și să ne petrecem timpul împreună”, spunea Larisa Iordache într-un interviu.

Mama fostei gimnaste a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

Mama Larisei Iordache a încetat din viață, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mama Larisei a trecut în neființă, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare. Conform digisport.ro, mama Larisei suferea de o boală necruţătoare, fiind obligată în ultima perioadă a vieţii să facă şedinţe de chimioterapie.

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris sportiva pe Instagram.

Mama Larisei Iordache lucra într-o patiserie din Capitală, care apartine Cristinei Copos. Aceasta se declara extrem de mândră de fiica ei.

”Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

citește și...