Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii sale. ”Toți sunt cumva bulversați”

19.04.2021, 17:04
Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii sale. ”Toți sunt cumva bulversați”
Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii sale. ”Toți sunt cumva bulversați”

Jurnalista Denise Rifai a dat detalii din culisele emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, jurnalista a dat detalii din culisele show-ului.

”Niciun invitat nu a văzut întrebările înainte. Cei care vin în această emisiune sunt conștienți că demersul nostru este unul cât se poate de corect și de uman. Le punem întrebări ce vizează tot ce a apărut despre ei în presă, iar invitații mei au ocazia să clari ce acele aspecte. Nu consider că sunt întrebări incomode, sunt întrebări care poate niciodată nu au fost adresate, deși au fost în mintea și pe buzele tuturor. Tipul acesta de emisiune le dă posibilitatea invitaților să se descopere în fața publicului, să clari ce toate chestiunile despre ei apărute în spațiul public. Am avut invitați controversați, poate chiar huliți la un moment dat, dar care au surprins plăcut în emisiune; oamenii i-au văzut asumați, sinceri, deschiși și publicul preferă întotdeauna tipul acesta de atitudine și adevărul”, a explicat aceasta.

Denise Rifai, despre reacția invitaților săi la sfârșitul emisiunii

Denise Rifai a dezvăluit și cum reacționează invitații săi atunci când emisiunea se încheie.

”La finalul fiecărui interviu, fie că vorbim de cei mai abili politicieni, oameni de afaceri, sportivi, oameni de televiziune, toți sunt cumva bulversați. Nu e ușor să treci prin toată viața ta și să clarifici atâtea lucruri. Te consumă o astfel de experiență în aceeași măsură în care îți face și bine. Unii dintre ei m-au sunat la câteva zile după ce au fost în platoul emisiunii să-mi spună ce rău le pare că nu au fost mai glumeți, mai relaxați, mai atenți la ceea ce le-am spus, pentru că eu le repet să aibă încredere în mine și să fie atenți la acele introduceri pe care le fac înainte de a lansa întrebarea. De acasă pare un spectacol, dar nici pentru mine, nici pentru invitat nu este simplu, există tensiune, este dificil să răspunzi la 40 de întrebări; e o răscolire de amintiri și de emoții și un exercițiu de sinceritate, în primul rând cu tine însuți/însăți, după caz”, a afirmat ea.

Jurnalista a mărturisit că Dan Negru a fost cel mai imprevizibil invitat pe care l-a avut la emisiunea sa de la Kanal D: ”Dan Negru a fost un invitat imprevizibil, iar formatul este unul foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Au fost momente amuzante în emisie, cu siguranță”.

citește și...