FOTO / Larisa Drăgulescu s-a căsătorit. Cele mai frumoase imagini de la eveniment

25.04.2021, 10:50
FOTO / Larisa Drăgulescu s-a căsătorit. Cele mai frumoase imagini de la eveniment
FOTO / Larisa Drăgulescu s-a căsătorit. Cele mai frumoasă imagini de la eveniment

Larisa, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, s-a căsătorit în acest weekend.

Eveniment mare în viața Larisei Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. În acest weekend, Larisa s-a căsătorit. pe contul ei de socializare, larisa Drăgulescu a dat publicitățioi mai multe fotografii de la eveniment, în care apare alături de alesul inimii sale și de cei care au participat la căsătoria lor.

 

De altfel, Larisa Drăgulescu a publicat în urmă cu câteva zile, , pe pagina sa, un mesaj plin de dragoste la adresa partenerului ei de viață.

”Ne-am întâlnit datorită sortii si tot soarta a fost cea care ne-a unit destinele indiferent de urcușurile si coborâșurile fiecăruia. ?‍?‍?‍?Te iubesc pentru ca.. imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. ❤️ Te iubesc pentru ca.. fara tine imi e greu si nu ma pot regasi.  ?‍?‍?‍? Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru linistea daruita si sprijinul oferit copiilor mei.  ❤️ Te iubesc pentru loialitatea si fidelitatea de care mi-ai dat dovada de-a lungul anilor si pentru ca ma suporti si accepți inclusiv cu multele mele defecte.?‍?‍?‍?Te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, ma imbratisezi si pentru ca MA IUBEȘTI. ❤️ Iti mulțumesc ca ai ales sa faci parte din familia mea. Acum, eu, tu si copiii mei, formam un întreg! ?‍?‍?‍? ❣️”, scria Larisa în mediul online.

Ce a declarat Marian Drăgulescu despre mariajul cu Larisa

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Gimnastul a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a scos la iveală amănunte incendiare din căsnicia cu prima sa soție, Larisa.

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de…Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru… Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea. De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut…Nu, niciodată (n.r. nu a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a explicat sportivul.

Marian Drăgulescu a vorbit și despere relația pe care o are în prezent cu prima sa soție, Larisa. “Face parte din viața mea. Am învățat foarte mult. Eram foarte tineri, nu am apucat să ne cunoaștem foarte bine. Prima dată când ne-am mutat împreună, ne-am mutat deja cu primul copil. Au fost și momente frumoase și multe mai puțin frumoase. Acum ne înțelegem de minune. Nu cred că ar fi trebuit să continuăm mai mult decât a durat acea relație”, a declarat acesta

citește și...