Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala ”Chefi la cuțite”

14.12.2020, 15:05
Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala ”Chefi la cuțite”
Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala ”Chefi la cuțite”

În această seară de la 20.30 Antena 1 difuzează semifinala ”Chefi la cuțite”. Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii vor avea fiecare câte 3 concurenți care se vor lupta pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală.

Această egalitate va pune și mai multe paie pe focul orgoliilor, iar tensiunea va atinge cote de neimaginat. Semifinala va avea 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât cealaltă. Concurenții vor fi copleșiți de emoții, astfel încât la un moment dat abia mai pot găti din cauza lacrimilor. Juriul va fi şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu sunt cei care vor decide finaliștii ”Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Diseară de la 20.30 intră în luptă Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Când va avea loc finala ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Finala sezonului opt al emisiunii ”Chefi la cuțite” va avea loc în data de 15 decembrie, atunci când va fi anunțat câștigătorul trofeului și premiului de la concursul culinar, relatează a1.ro.

citește și...