La trei ani de când a decedat, mormântul lui Cornel Galeș a fost lăsat de izbeliște: „La cimitir nu mai vine nimeni”

08.12.2022, 11:26
La trei ani de când a decedat, mormântul lui Cornel Galeș a fost lăsat de izbeliște: „La cimitir nu mai vine nimeni”
La trei ani de când a decedat, mormântul lui Cornel Galeș a fost lăsat de izbeliște: „La cimitir nu mai vine nimeni”

Au trecut trei ani de la moartea tragică a lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete. Bărbatul și-a pierdut viața într-un grav accident de mașină, petrecut în Spania, în noiembrie 2019. După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș își refăcuse viața cu Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături în ultima perioadă a vieții. Din păcate, se pare că și aceasta l-a uitat definitiv, din moment ce nu mai trece deloc pe la mormântul lui Cornel Galeș. 

La finalul lunii noiembrie s-au 3 ani de când Cornel Galeș s-a stins într-un mod fulgerător, într-un accident de mașină. Bărbatul a fost adus în țară și înmormântat la Cimitirul Străulești 2 în București, alături de soția lui, Ileana Ciuculete.

Doina Belu, nașa de cununie a acestuia și a regretatei artiste, a organizat un parastas pentru pomenirea lui, dar au participat puține persoane.

Fiica lui Cornel Galeș nu trece pe la mormântul tatălui său

Femeie a mărturisit că este revoltată de faptul că mormântul lui Cornel Galeș a fost lăsat de izbeliște, și nici măcar fiica lui nu trece pe la cimitir pentru a-i aduce o floare.

„Și de ce m-am revoltat? Am fost și noi la cimitir să marcăm această comemorare. La cimitir nu mai vine nimeni, că el nu are pe nimeni. Are o fiică, dar fiica nu a vrut să se implice în nimic, le-a cedat și băieților (n.r. băieților Ilenei Ciuculete), băieții sunt unicii moștenitori.”, a declarat Doina Belu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

În urmă cu doi cea care i-a organizat parastasul lui Cornel Galeș a fost Viviana Măntoiu, femeia de afaceri care s-a ocupat și de înmormântarea bărbatului. Cei doi au avut o relație după moartea Ilenei Ciuculete, în 2017.

Motivul pentru care băieții Ilenei Ciuculete vor să mute sicriul regretatei artiste

Au trecut mai bine de șase ani de când Ileana Ciuculete a trecut la cele veșnice, însă băieții ei încă nu au drepturi depline asupra locului de veci al regretatei artiste. Mai mult de atât, aceștia plănuiesc să mute sicriul mamei lor la Craiova.

„Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani.

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei, pentru VIVA! 

citește și...