Ce s-a întâmplat cu averea cântăreței Ileana Ciuculete, la 5 ani de la moartea sa! Cine a primit drepturile de autor

14.06.2022, 13:05
Ce s-a întâmplat cu averea cântăreței Ileana Ciuculete, la 5 ani de la moartea sa! Cine a primit drepturile de autor
Ce s-a întâmplat cu averea cântăreței Ileana Ciuculete, la 5 ani de la moartea sa! Cine a primit drepturile de autor

S-au scurs cinci ani de la moartea fulgerătoare a interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete! Băieții regretatei artiste și-au recuperat banii, după un proces lung purtat în instanță. Mugurel și Cristian Sfetcu s-au luptat intens pentru bunurile mamei lor, iar acum au primit, în sfârșit, ce li se cuvenea.

Băieții Ilenei Ciuculete au intrat în posesia averii mamei lor

După cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete, băieții ei au recuperat o parte din averea mamei lor. Mugurel și Cristian Sfetcu s-au judecat mai bine de doi ani cu soțul artistei, Cornel Galeș, decedat și el în noiembrie 2019, într-un accident de mașină în Spania. Magistrații au hotărât să vândă apartamentul cumpărat de Galeș după ce a dat vila în care a stat cu Ileana Ciuculete, iar fiii interpretei și-au putut primii banii.

În urmă cu câțiva ani, apartamentul a fost scos la vânzare pentru suma de 150.000 de euro, însă instanța l-a scos la vânzare pentru un preț mult mai mic, de aproximativ 68. 000 de euro.

„Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al regretatei interprete de muzică populară, Ileana Ciuculete, pentru Fanatik.

Pe de altă parte, singura fiică a lui Cornel Galeș, Claudia Galeș, nu a vrut să primească nimic din tot ce a fost pe numele tatălui ei. Drept urmare, drepturile de autor ale Ilenei Ciuculete le-au revenit în totalitate băieților ei, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Familia artistei suferă și acum după moartea ei

Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie 2017, într-un spital din Capitală. Artista de muzică populară a fost răpusă de o boală de care habar nu avea că suferă. Ileana Ciuculete a decedat din cauza unei ciroze hepatice galopante. În cadrul unui interviu, Aurel Ciuculete, fratele Ilenei, a oferit detalii din sânul familiei. Bărbatul a explicat că mama lui nu a reușit nici acum să treacă peste tragedia care s-a abătut asupra lor.

„Ce să mai zic? Că nu mai am ce să spun? De o săptămână sunt răvășit, bulversat… Cui îi vine să creadă că au trecut cinci ani de când a murit surioara mea? Mama mea împlinește vârsta de 92 de ani pe data de 16 martie. Și-a îngropat fata în preajma zilei de naștere. Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul! Cu două zile înainte să împlinească 87 de ani, mama a îngropat-o pe Ileana”, a declarat fratele artistei pentru Fanatik.

citește și...