La cine vor ajunge banii lui Emi Pian după moartea lui! De ce reguli țin cont rudele lui și ce testament a lăsat interlopul

08.08.2020, 19:25
La cine vor ajunge banii lui Emi Pian după moartea lui! De ce reguli țin cont rudele lui și ce testament a lăsat interlopul
La cine vor ajunge banii lui Emi Pian după moartea lui! De ce reguli țin cont rudele lui și ce testament a lăsat interlopul

Emi Pian, unul dintre cei mai temuți interlopi din București, a murit la doar 39 de ani, după ce a fost înjunghiat mortal de un membru dintr-un clan rival, în urma unei partide de barbut. Altercația a avut loc în urmă cu câteva zile în cartierul Giulești din Capitală.

Așa cum este tradiția în familia lor, priveghiul lui Emi Pian a durat patru zile, iar înmormântarea liderului Duduienilor va avea loc duminică, 9 august. La funeraliile lui sunt așteptate sute de persoane, autoritățile fiind nevoie să stea în alertă.

Înmormântarea lui Florin Mototolea nu va fi una normală, așa cum se așteaptă mulți. Emi Pian va fi condus pe ultimul drum cu lăutari. Vali Vijelie, Adrian Minune, Florin Salam, sunt așteptați să cânte la căpătâiul celebrului interlop.

Rudele au cheltuit o avere pentru înmormântarea lui

Familia acestuia nu s-a uitat la bani când a venit vorba de funeralii. Conform Antena Stars, sicriul lui Emi Pian a costat 9.000 de euro, fiind dotat cu aer condiționat. În plus, costumul negru în care a fost îmbrăcat este dintr-un material fin și foarte scump. Nici locul de veci nu este deloc ieftin și a costat aproximativ 3.500 de euro.

De asemenea, Emi Pian ar fi lăsat un testament, dar nu scris, conform tradiției clanurilor țigănești. Bărbatul de 39 de ani a reușit să strângă o avere impresionantă în ultimii ani. Emi Pian era cunoscut pentru faptul că percepea dobânzi majore celor care se împrumutau la el, scrie Libertatea.

În familia lui Emi Pian există un testament verbal. Astfel, cel mai bătrân în familie după cel care a decedat preia conducerea clanului Duduianu şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta.

În acest caz, fratele mai mic al lui Emi Pian va prelua conducerea clanului şi se va ocupa de traiul familiei şi va face în așa fel încât să le asigure o viață bună tuturor membrilor.

Emi Pian își permitea orice moft

Pe rețelele de socializare, Emi Pian afișa o viață luxoasă și își permitea să se plimbe numai cu bolizi de sute de mii de euro. Conform Antena 3, la zile de naștere, copiii lui primeau şi câte o maşină destul de scumpă.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, a fost liderul clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Unchiul lui Emi Pian a mărturisit că are de gând să amâne înmormântarea. Motivul ar fi faptul că tatăl interlopului Emi Pian, aflat în închisoare, nu a primit permisie de la penitenciar să participe la funeraliile fiului său.

citește și...