La ce vârstă și-a început Bianca Drăgușanu viața intimă. ”A fost o experiență tristă”

24.08.2020, 11:15
La ce vârstă și-a început Bianca Drăgușanu viața intimă. ”A fost o experiență tristă”

Bianca Drăgușanu și-a început viața intimă înainte de 18 ani, după cum dezvăluia chiar ea. Vedeta afirma că experiența a fost una tristă.

Într-un interviu pentru Tabu.ro, Bianca Drăgușanu făcea mărturisiri legate de viața sa intimă. Aceasta dezvăluia când a avut prima experiență sexuală. Se întâmpla când vedeta avea 17 ani, iar experiența nu a fost una plăcută pentru aceasta.

„Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, declara Bianca Drăgușanu pentru sursa citată, potrivit wowbiz.ro.

Într-un alt interviu, Bianca Drăgușanu vorbea despre importanța relațiilor intime. Ea le transmitea femeilor să nu neglijeze acest aspect într-o relație de cuplu.

“Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație”, declara Bianca Drăgușanu, potrivit kanald.ro.

A apărut la ”Din Dragoste”, disperată să-i câștige inima lui Mihai

În urmă cu peste 15 ani, Bianca Drăgușanu apărea la TV, la emisiunea ”Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde încerca să cucerească inima primului ei iubit, Mihai.

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubiul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și alții. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o feiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară cu afaceristul Alex Bodi, de care a divorțat în luna martie a acestui an. Însă, acum cei doi și-au reluat povestea de dragoste.

citește și...