Din ce face bani Bianca Drăgușanu lună de lună! Alex Bodi a dat-o de gol

05.04.2020, 17:02
Din ce face bani Bianca Drăgușanu lună de lună! Alex Bodi a dat-o de gol
Din ce face bani Bianca Drăgușanu lună de lună! Alex Bodi a dat-o de gol

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, iar acest lucru se poate vedea pe rețelele de socializare ale blondinei.

Vedeta chiar mărturisea că cele mai mari câștiguri le are de pe urma postărilor pe Instagram, acest lucru nemulțumindu-l pe partenerul său, Alex Bodi. Afaceristul chiar îi reproșează că se expune prea mult pe internet.

Din ce face bani Bianca Drăgușanu lună de lună!

În emisiunea ‘Xtra Night Show’ de la Antena 1, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a ajuns să încaseze sume enorm lunar. Fosta prezentatoare tv a spus că face și 20.000 de euro din Instagram.

‘Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întptdeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux.’, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena 1.

În schimb, Alex Bodi nu este de acord cu activitatea vedetei de pe rețelele de socializare.

‘Pune, fă un story, pune unde merge o dată. Dar ce-ar fi dacă aș pune de fiecare dată unde merg, ce-mi cumpăr. Las-o mai ușor’, i-a transmis Bodi.

‘Pe el câteodată îl apucă geloziile. Totul se transformă. Ideea este că eu am încercat să mă modific și să mă acomodez cerințelor lui și cred că am reușit’, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...