Dragoste cu năbădăi! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Ce spune rusoaica părăsită de afacerist

15.06.2020, 10:49
Dragoste cu năbădăi! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Ce spune rusoaica părăsită de afacerist
Dragoste cu năbădăi! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Ce spune rusoaica părăsită de afacerist

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Cei doi au petrecut weekend-ul la mare.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și afaceristul Alex Bodi este mai ceva ca o telenovelă. După ce au divorțat și au decis să meargă pe drumuri separate, ulterior și-au reluat relația, au petrecut izolarea la domiciliu împreună, s-au separat din nou, iar acum sunt din nou un cuplu.

Cei doi au fost surpinși într-un club de fițe de la malul mării, unde au dansat ore în șir, relatează spynews.ro. Alex Bodi s-a dus special la mare după cea care i-a fost soție.

”Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca”

Alex Bodi a făcut declarații după împăcarea cu Bianca Drăgușanu.

”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus acesta, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce spune rusoaica Daria Radioniova după împăcarea celor doi


Daria Radionova, rusoaica cu care afaceristul a avut o relație, și-a spus și ea părerea după ce Alex Bodi a revenit în brațele fostei sale soții, Bianca Drăgușanu.

”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, a declarat rusoaica, citată de spynews.ro.

”Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a adăugat Daria Radionova, prtecizând că nu are de gând să-i mai acorde vreo șansă lui Alex Bodi.

citește și...