La ce intervenții estetice a recurs fosta sportivă Monica Iagăr. ”Vreau să-mi schimb și silicoanele”

21.11.2021, 13:32
La ce intervenții estetice a recurs fosta sportivă Monica Iagăr. ”Vreau să-mi schimb și silicoanele”
La ce intervenții estetice a recurts fosta sportivă Monica Iagăr. ”Vreau să-mi schimb și silicoanele”

Monica Iagăr, în vârstă de 48 de ani, ține la imaginea sa, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor în intervenții estetice. Fosta campioană la săritura în înălțime a dezvăluit la ce tratamente estetice a recurs. ”Vreau să-mi schimb și silicoanele”, a mărturisit fosta sportivă de performanță Monica Iagăr în cadrul unui interviu.

Monica Iagăr formează o familie cu Cristi Neacșu, fost campion la judo, împreună cu care are un băiețel, Efrem. Fosta campioană la săritura în înălțime a mai fost căsătorită cu Cosmin Cernat, împreună cu care are două fete, Ayana și Maya. Monica Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în anul 1998, atât în sală, cât şi în aer liber.

În vârstă de 48 de ani, fosta sportivă de performanță este foarte atentă la imaginea sa. Aceasta a decis să se lase pe mâna specialiștilor și a explicat la ce intervenții estetice a apelat pentru a arăta cât mai bine.

La ce intervenții estetice a recurs fosta sportivă Monica Iagăr. ”Mi-am făcut ultima dată botox acum un an”

În urmă cu câteva zile, Monica Iagăr a făcut o vizită la medicul estetician pentru un tratament cu botox și acid hilauronic. „Am ales împreună tratamentul complex cu toxină botulinică pentru estomparea ridurilor de la nivelul frunții și a ochilor. Ne-am dorit și o volumizare ușoară a buzelor, pentru un aspect sexy întinerit, combinat cu estomparea ridurilor nazogeniene”, a explicatr medicul Alin Bortolini pentru click.ro.

Monica Iagăr a declarat că intenționează să-și schimbe și silicoanele: “Mi-am făcut ultima dată botox acum un an. Ar fi trebuit să reiau tratamentul după șase luni. Vreau să-mi schimb și silicoanele, le am de 10 ani și mai bine. Eu nu am alăptat, dar se cer schimbate”.

citește și...