Primele fotografii cu Monica Iagăr însărcinată în opt luni! Fosta sportivă radiază

01.08.2019, 14:05
Primele fotografii cu Monica Iagăr însărcinată în opt luni! Fosta sportivă radiază
Monica Iagăr se pregătește să devină mamă pentru a treia oară

Monica Iagăr a demonstrat că viața poate fi surprinzătoare și după vârsta de 40 de ani. După ce a trecut printr-un divorț, fosta sportivă și-a refăcut viața și acum se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.

Iagăr așteaptă un copil alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, cu care formează un cuplu de acum patru ani.  

Fosta campioană la sărituri a surprins pe toată lumea cu cea de a treia sarcină, iar recent a acceptat să ofere un interviu pentru Viva!. 

„Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a spus fosta soție a lui Cosmin Cernat.

A pierdut o sarcină

Fosta sportivă a vorbit și despre sarcina pe care a pierdut-o: „Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”. 

Vedeta a dezvăluit și ce nume va purta micuțul: „Este băiat și îl va chema cu siguranță Efrem, dar Maya are și ea numele pregătit. Și Cristi la fel. Deci băiatul nostru va avea trei nume”.

Monica Iagăr mai are două fete din căsătoria anterioară cu Cosmin Cernat, Maya, de 10 ani, și Ayana, de 16. 

Vezi aici mai multe imagini cu Monica Iagăr însărcinată în luna a opta.

 

citește și...