Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat cel de-al treilea copil!

27.10.2019, 11:25
Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat cel de-al treilea copil!
Monica Iagăr s-a căsătorit

Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat cel de-al treilea copil, care a venit pe lume în urmă cu două luni. Fosta atletă are o relație cu Cristi Neacșu încă de acum patru ani. 

La 46 de ani, Monica Iagăr demonstrează că vârsta este doar un număr. Fosta sportivă a născut un băiat în luna august a acestui an, iar ieri micuțul Efrem a fost creștinat. 

Monica Iagăr s-a căsătorit ieri

Odată cu botezul de la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din Capitală, fosta atletă s-a căsătorit cu Cristi Neacșu, fost campion la judo. 

Monica a purtat o rochie elegantă bleumarin, culoare pe care a ales-o și pentru ținuta lui Efrem, pentru a se asorta. Mireasa a avut un buchet de flori multicolore și părea foarte emoționată, scrie Click. 

Fosta soție a lui Cosmin Cernat a uimit pe toată lumea cu cea de-a treia sarcină, având în vedere că are 46 de ani. Monica Iagăr a dezvăluit că a făcut fertilizare in vitro pentru că își mai dorea un copil. 

„Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a spus proapăta mireasă.

 

citește și...