La ce intervenție estetică vrea să recurgă fata lui Liviu Vârciu. ”O să se opereze când vreau eu”

24.10.2020, 12:40
La ce intervenție estetică vrea să recurgă fata lui Liviu Vârciu. ”O să se opereze când vreau eu”
La ce intervenție estetică vrea să recurgă fata lui Liviu Vârciu. ”O să se opereze când vreau eu”

Fiica lui Liviu Vârciu vrea să recurgă la o intervenție estetică. Artistul a comentat pe marginea acestui subiect.

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, a afirmat că vrea să-și opereze nasul. ”Abia aștept să fac operația la nas. La anul, în iarnă, îl ciopârțesc”, a spus Carmina pe Instagram.

Liviu Vârciu a comentat pe marginea dorinței fiicei lui. ”Eu am avut discuția asta cu ea de când era mică. Nu o să se opereze la nas. O să se opereze la nas când vreau eu. Este negociabilă discuția, ea tot insistă, eu nu sunt de acord, să vedem, poate, la un moment dat, cădem la un numitor comun. Eu pot doar să îi dau un sfat, nu o pot obliga. Ea decide că este majoră, dar este un moft, nu are deviație de sept. Fata mea este o fată foarte frumoasă, dar are ea problema asta de adolescent, sper să-i treacă într-un an de zile. Ea este un copil bun, foarte ascultător, sper să fie și o adolescentă la fel de bună. Nu am avut probleme cu ea până acum, mă face mândru mereu”, a spus Liviu Vărciu pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

citește și...