La ce intervenție estetică a recurs chef Cătălin Scărlătescu

20.12.2020, 12:59
La ce intervenție estetică a recurs chef Cătălin Scărlătescu
La ce intervenție estetică a recurs chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 48 de ani, și-a făcut recent o inrtervenție estetică.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Potrivit click.ro, acesta și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului.

Toată procedura a durat o oră, s-a realizat cu anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, precizează sursa citată anterior.

Cum a ajuns chef Cătălin Scărlătescu în televiziune

Chef Cătălin Sărlătescu este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră și grație show-urilor culinare la care a fost jurat de-a lungul anilor. Despre debutul său în televiziune a făcut dezvăluiri chef Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Chef Cătălin Scărlătescu și-a amintit cum a primit propunerea de a face parte din juriul unui show culinar la TV.

”Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire. Atunci i-am cunoscut prima oară pe Florin și pe Sorin”, a explicat juratul de la ”Chefi la cuțite”.

”Ne-am văzut întâi la mine acasă, iar ulterior ne-am întâlnit și cu producătorul nostru, geniala Mona Segall. Îmi aduc aminte că ne-am văzut undeva pe Bd. Dacia, stăteam la o terasă și eu mă tot gândeam ce mi se întâmplă… A doua zi am mers la o sedință foto și știu că toți oamenii cu care ne întâlneam ne spuneau că o să fie super tare, se uitau la noi cu multă curiozitate… Eu nu mai înțelegeam nimic.  La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel”, a adăugat el.

 

citește și...