Cum a ajuns chef Sorin Bontea în televiziune. ”Zic: băi, du-te de aici!”

25.04.2020, 10:37
Cum a ajuns chef Sorin Bontea în televiziune. ”Zic: băi, du-te de aici!”
Cum a ajuns chef Sorin Bontea în televiziune. ”Zic: băi, du-te de aici!”

Chef Sorin Bontea a dezvăluit cum a ajuns să fie vedetă de televiziune. Acesta a povestit cum a început să apară pe micile ecrane.

Chef Sorin Bontea, care a câștigat finala celui de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express” alături de Răzvan Fodor, a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune. Acesta a devenit cunoscut publicului telespectator după ce a apărut la emisiunea ”MasterChef”, de la Pro Tv. Ulterior, acesta a ajuns la ”Chefi la cuțite”.

”Am fost sunat. Lucram pe vremea aceea la cel mai bun restaurant cu specific străin şi am fost sunat de o doamnă, îi mulţumesc şi acum pe această cale. Eram în bucătărie, pregăteam micul-dejun şi vine ajutorul managerului de la restaurant şi spune: „Sorin, te caută cineva de la televiziune“. Zic „băi, du-te de aici“, l-am înjurat, credeam că face glume. „Băi, n-auzi? Vorbesc serios“, zice. Şi am vorbit la telefon, m-a întrebat dacă sunt dispus să merg la un casting. Şi aşa am ajuns în televiziune”, a povestit chef Sorin Bontea, citat de a1.ro.

De-a lungul anilor, chef Soin Bontea a gătit entru numeroase vedete naționale și internaționale.

”Începând cu Madonna, terminând cu Van Damme, Nicolas Cage, pentru echipe de fotbal – Manchester, Liverpool –, pentru Hagi, Gică Popescu. Am stat foarte mult de vorbă şi am gătit cu bucătarul Madonnei, un italian”, a mai spus el.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit și cum a fost așteptat de familia sa după finala ”Asia Express”.

”Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine.

Vezi altfel lucrurile după o experiență ca Asia Express. Eu mi-am promis că o să renunț la excesele de la cumpăraturi. Aruncăm multă mâncare, luăm mereu mai mult decât avem nevoie, când în lume sunt oameni care trăiesc cu atât de puțin! Asia Express nu e doar un reality-show. Nici pentru noi, nici pentru telespectatori. Asia Express e și o lecție de viață și asta cred că face atât de special acest show!”, a mărturisit celebrul bucătar.

citește și...