Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză imensă la ‘Chefi la cuțite’! A dezvăluit cine este femeia specială din viața lui

17.09.2020, 18:51
Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză imensă la 'Chefi la cuțite'! A dezvăluit cine este femeia specială din viața lui
Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză imensă la 'Chefi la cuțite'! A dezvăluit cine este femeia specială din viața lui

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză imensă în sezonul 8 de la ‘Chefi la cuțite’, în ediția de miercuri seară, 16 septembrie. În platoul emisiunii a apărut o doamnă cunoscută lui, care l-a făcut să izbucnească în râs.

Rita Brăilescu, o pensionară de 67 de ani, a reușit să atragă simpatia tuturor, mai ales a lui chef Cătălin Scărlătescu.

„De un deceniu mă ocup de Cătălin Scărlătescu. Avem o relație specială”, a dezvăluit concurenta, înainte a da ochii cu Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a rămas uimit când a văzut-o pe femeie

Femeia a decis să participe la show-ul culinar de la Antena 1 pentru a-i face o surpriză lui Cătălin. Acesta a gătit o rețetă de rulou din piept de pui și a sperat că îi va impresiona pe cei trei jurați de la ‘Chefi la cuțite’.

Cel mai fericit a fost Cătălin Scărlătescu, care nu se aștepta că va veni la emisiune.

‘Ce cauți, mă, aici?! Rita este marea mea iubire. E cea mai longevivă relație a mea. Rita are grijă de casa mea. Ne cunoaștem de mulți ani‘, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Întrebată de chef Sorin Bontea ce gen de femeie i-ar plăcea lui Cătălin Scărlătescu, doamna Rita a oferit un răspuns de zile mare, care a stârnit hohote de râs în platou.

‘Să nu aibă numai un neuron în cap și restul în frigider. Să îi aibă pe toți cu ea. E foarte selectiv. Mereu îi zic să pună mâna să se însoare să joc la nunta lui. Aștept să fiu soacră mare. E delicat, e frumos, are un suflet mare. El era frumușel și pufos, dar nu avea loc în oglindă, rămânea pe dinafară’, a mărturisit femeia.

Adrian Iancu, de la ‘Puterea dragostei’ la ‘Chefi la cuțite’

Adrian Iancu, un fost concurent la ‘Puterea dragostei’, s-a apucat de gătit și a participat la ‘Chefi la cuțite’. Tânărul de 22 de ani a venit la emisiune pentru a vedea dacă este menit să facă spectacol în bucătărie.

‘Motivul pentru care am venit la Chefi la cuțite este ca să văd dacă sunt menit să fac lucrul acesta. Voi găti fusilli cu somon și mazăre, o singură dată am gătit rețeta. E simplă și la cum mă mișc eu în bucătărie…Multă lume a observat că fac mâncare bună, ori că pun suflet, ori că pun prea multă sare…Nu știu dacă voi trece în etapa următoare, dar consider că asta e șansa mea’, a dezvăluit Adrian Iancu.

Cei trei jurați din emisiunea ‘Chefi la cuțite’ au gustat din preparat, dar au avut numai critici decât laude la adresa modului în care Adrian Iancu a gătit peștele.

citește și...