La ce intervenție estetică a apelat Ramona Gabor. ”Este a doua oară”

01.06.2021, 17:02
La ce intervenție estetică a apelat Ramona Gabor. ”Este a doua oară”
La ce intervenție estetică a apelat Ramona Gabor. ”Este a doua oară”

Ramona Gabor s-a decis să apeleze la o schimbare și a trecut pragul cabinetului medicului estetician.

Ramona Gabor ține foarte mult la imaginea sa și la modul în care se prezintă în public. Aceasta a decis să recurgă la o intervenție estetică. “Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a mărturisit Ramona Gabor în cadrul unui InsaStory, potrivit a1.ro.

Ramona Gabor a dezvăluit faptul că rezultatele nu se vor vedea imediat, ci după o perioadă de câteva săptămâni.“Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, a mai spus Ramona Gabor.

Ramona Gabor, despre viața sa din Dubai

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri despre viața și cariera sa în Dubai, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani.

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea. Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu recent pentru click.ro.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

citește și...