La ce emisiune TV vrea să participe Andra Voloș. ”Dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”

21.11.2020, 13:14
La ce emisiune TV vrea să participe Andra Voloș. ”Dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”
La ce emisiune TV vrea să participe Andra Voloș. ”Dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”

Andra Voloș, fostă concurentă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, a mărturisit că există o emisiune de televiziune la care își dorește foarte mult să participe.

Andra Voloș a mărturisit, pentru kfetele.ro, că și-ar doi să participe la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, este convinsă că ar face față cu brio, ba chiar că ar putea căștiga competiția de stil.

„Îmi doresc să particip la “Bravo, ai stil! Celebrities”, pentru că eu sunt pasionată de modă și cred că aș face față cu brio și fără stilist, dar, totuși, îmi voi angaja unul dacă e nevoie. Acesta este visul meu, să particip la emisiune! Moda este viața mea și sunt convinsă că, dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”, a spus Andra Voloș.

Emisiunea ”Bravo, ai stil” e prezentată de Ilinca Vandici

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor.

„La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

citește și...