Cum a ajuns Cabral să lucreze în televiziune. ”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri”

14.09.2020, 10:42
Cum a ajuns Cabral să lucreze în televiziune. ”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri”
Cum a ajuns Cabral să lucreze în televiziune. ”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri”

Cabral a dezvăluit cum a ajuns să lucreze în televiziune. Acesta a mărtuyrisit că nu și-a dorit acest lucru și au fost multe castinguri pe care le-a refuzat.

Cabral este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi. Cu toate acestea, el nu și-a dorit să ajungă pe micile ecrane, după cum a afirmat într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu „Roata de Rezervă, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a dezvăluit Cabral.

Ce spune despre celebritate

Prezentatorul de televiziune a vorbit și despre avantajele și dezavantajele care vin odată cu celebritatea.

”Stai la coadă, că e de porc să te bagi în față. Doar că, atunci când ajungi la ghișeu, sunt uneori șanse să zâmbească cineva prin gemulețul ăla de la nivelul buricului. Cât despre poze pe stradă, cu două excepții, fac oricând și oriunde. Excepțiile sunt simple… Când sunt cu Namiko, fiindcă ea nu poate să înțeleagă că o pun pe hold, și am experiența asta de la Inoke și mi-am dat seama că pentru ea nu a fost deloc plăcut. Și când suntem la masă, că nu te pui între om și micii din fața lui…”, a afirmat Cabral.

Are doi copii din două mariaje

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

citește și...