Andra Voloș de la ‘Puterea dragostei’ a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit fosta concurentă

19.11.2020, 17:25
Andra Voloș de la 'Puterea dragostei' a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit fosta concurentă
Andra Voloș de la 'Puterea dragostei' a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit fosta concurentă

Andra Voloș de la ‘Puterea dragostei’ și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o imagine cu ea de pe patul de spital. 

Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a ajuns pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Andra Voloș a publicat mai multe imagini cu ea din spital, pe rețelele de socializare.

Andra Voloș, la spital

Ea nu a detaliat cu ce probleme se confruntă, dar a precizat că și-a făcut mai multe analize.

‘Așa sensibilă să fiu la injecții…Doamne…uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!’, a spus Andra pe Instagram.

S-a certat cu Ella, fostă concurentă la ‘Puterea dragostei’

Ella ar fi spus despre Andra Voloș că este o amărâtă și că înainte de operațiile estetice arăta diferit.

De asemenea, Andra susține și că Ella i-a adresat cuvinte dure, spunând pe un live că fosta lui Mocanu este o amărâtă. Pe de altă parte, Ella a avertizat-o pe Andra că va merge la Poliție.

Dacă ea întreba de ce facem asta, noi îi spuneam că era o provocare. Și ea a înjurat și a spus că sunt cu Iancu, că eu sunt disperată, deși eu nu am mai vorbit cu Iancu. Ea când a dat înregistrarea nu a dat și ce a vorbit ea. Aseară iar a făcut un live cu prietena ei în care spunea că eu sunt o amărâtă, că eu stau pe banii Melissei, că ea mă îmbracă.

Eu am rămas șocată de ce poate să spună fată asta, cât este de frustrată și de ciudoasă. Trebuie să vorbim față în față, eu nu o să termin. Când vorbesc despre ea, eu mă enervez’, a declarat fosta iubită a lui Mocanu.

citește și...