Kourtney Kardashian, apariție de infarct. La cratiță într-o rochie cu posteriorul la vedere!

24.02.2020, 14:23
Kourtney Kardashian, apariție de infarct. La cratiță într-o rochie cu posteriorul la vedere!

Kourtney Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a pozat mai provocator ca niciodată. Aceasta s-a lăsat fotografiată la cratiță, îmbrăcată într-o rochie foarte decupată la spate, care i-a lăsat posteriorul la vedere.

În fotografiile postate pe contul său de Instagram, Kourtney Kardashian apare în bucătărie, îmbrăcată într-o rochie de gală, de culoare verde, creație Roberto Cavalli. Rochia pe care o poartă vedeta americană este cu spatele gol și îi lasă la vedere posteriorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

cookin’ up positivi-tea

O postare distribuită de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pe

Imaginile respective au pimit peste 2 milioane de aprecieri din partea internauților.

Kourtney Kardashian este una dintre surorile celebrei dive americane Kim Kardashian. Ea s-a făcut remarcată în show-ul de televiziune ”Keeping Up with the Kardashians”, în care familia sa a fost protagonistă. Vedeta a format un cuplu cu Scott Disick în perioada 2006-2015. Au împreună trei copii: Mason Dash, Penelope Scotland și Reign Aston.

Carmen Brumă, rochie similară

Și Carmen Brumă a purtat o rochie asemănătoare cu cea în care s-a afișat vedeta americană Kourtney Kardashian. Vedeta din România s-a afișat cu o rochie de culoare neagră, cu posteriorul la vedere, la un eveniment monden care a avut loc anul trecut. Apariția ei la acel moment a stârnit numeroase reacții.

citește și...