Kitty Cepraga: ”Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă”

21.07.2020, 13:49
Kitty Cepraga: ”Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă”
Kitty Cepraga: ”Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă”

Kitty Cepraga a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea. vedeta a povestit, printre altele, despre perioada în care i s-a descoperit o tumoră la ureche.

Cristina Cepraga, în vârstă de 40 de ani, s-a făcut remarcată la ”Școala Vedetelor”. Ulterior, aceasta a ales să se stabilească în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță și regizoare. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani, din relația cu James Goodwin.

Cristina Cepraga s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Acesteia i s-a descoperit o tumoră sub ureche.

”După o vacanţă la ski, am simţit o umflătură sub ureche, pe care a trebuit s-o scot. Slavă Domnului că a fost benignă, dar am stat cu spaimă până să aflu asta! Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă. Atunci m-am apucat de regie şi producţie, am reuşit să transform un dezavantaj fizic într-un atuu profesional”, a dezvăluit Kitty Cepraga pentru okmagazine.ro.

Ce spune despre operațiile estetice


Vedeta a vorbit și despre operațiile estetice, afirmând că nu este tentată să recurgă la așa ceva pentru că este foarte fricoasă.

”Sunt foarte fricoasă, mi-e teamă de ace şi bisturiu, pentru că am avut o operaţie la glanda parotidă acum trei ani, în urma căreia am rămas, vreo jumătate de an, cu o semi-pareză facială, care mă lovise atât psihic, cât şi profesional. Eu muncesc cu faţa şi atunci n-am putut lucra din cauza asta.

Dar, da, am început să mă gândesc la acid hialuronic, mă tentează, chiar am fost la o clinică în acest sens, dar mi-au spus că n-am riduri încă şi să mai aştept. La un moment dat o să apelez, dar nu încă”, a declarat ea.

Pandemia de coronavirus a prins-o în România

Pe Cristina Cepraga, pandemia de coronavirus a prins-o în România, cu fetița ei. Vedeta a mărturisit că este tentată să rămână în țară.

”Nu ne-am decis când ne vom mai întoarce în Italia”, a afirmat ea.

”Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea.

Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK”, a completat Kitty Cepraga.

citește și...