Ce activități are Cristina Cepraga în izolare. A venit în România, la părinții săi

05.05.2020, 12:33
Ce activități are Cristina Cepraga în izolare.  A venit în România, la părinții săi
Ce activități are Cristina Cepraga în izolare.

Cristina Cepraga a mărturisit ce activități are în izolare. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani.

Cristina Cepraga a vorbit despre viața ei din prezent la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a intrat în direct prin Skype.

”La cinci ani, asta mică a învățat să cânte la pian, mă rog, să facă câteva solfegii. În fiecare zi ne jucăm și la pian, și pictează. Ca toată lumea, în izolare de peste două luni, în București, la bunicii ei. Sperăm să trecem cu bine peste perioada asta. ne ocupăm cu foarte multe lucruri”, a declarat Cristina Cepraga, care este stabilită de foarte mulți în Italia.

”Norocul nostru este că aici la bunicii celei mici avem o grădină foarte mare, unde se poate juca… Eu sunt plecată din România de aproape 17 ani și nu mai știam ce înseamnă să trăiești cu părinții. Acum am senzația că m-am reîntors la vârsta adolescenței. Îți redescoperi familia… În fiecare dimineață mă trezesc răsfățată… Îmi lipsesc foarte mult oamenii. Mi-e dor să merg pe malul mării”, a adăugat Cristina Cepraga.

citește și...