Kirstie Alley a murit la 71 de ani. Actrița suferea de cancer

06.12.2022, 11:16
Kirstie Alley a murit la 71 de ani. Actrița suferea de cancer
Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Celebra actriță americană Kirstie Alley a murit în data de 5 decembrie 2022. Vedeta avea 71 de ani. Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului. Kirstie Alley a fost o foarte apreciată actriță, de-a lungul anilor câștigând două premii Emmy.

Binecunoscuta actriță de comedie Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului.

“Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, a fost anunțul făcut de copiii vedetei pe o rețea de socializare, transmite Hotnews.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani. A avut o carieră de succes

Kirstie Alley a fost cunoscută pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie. A câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul “David to Madness” din 2020.

Kirstie Alley a jucatt cu sicces în seria de filme ”Look Who’s Talking” (n.r. Uite cine vorbește”), alături de John Travolta. Acesta a transmis și el un mesaj după dispariția actriței: ”Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

FOTO: Hepta

citește și...