A murit actrița Angela Lansbury, vedeta serialului ”Verdict crimă”. Avea 96 de ani

12.10.2022, 13:43
A murit actrița Angela Lansbury, vedeta serialului ”Verdict crimă”. Avea 96 de ani
A murit actrița Angela Lansbury, vedeta serialului ”Verdict crrimă”

A murit actrița de origine britanică Angela Lansbury. Vedeta a încetat din viață la vâsta de 96 de ani. Cariera celebrei actrițe s-a întins pe o peioadă de opt decenii. De-a lungul anilo, Angela Lansbury a interpretat roluri de neuitat în seriale precum „Verdict crimă”. A fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014.

Celebra actriță Angela Lansbury, cunoscută din serialul ”Verrdict crimă” – care a fost difuzat și în țara noastră, a murit. Aceasta avea 96 de ani.

Angela Lansbury a murit în somn, acasă, în Los Angeles, marți, 11 octombrie 2022, cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani, relatează Hotnews.

Angela Lansbury a avut o carieră impresionantă

Angela Lansbury a avut o carieră a durat opt ​​decenii și a interpretat roluri de neuitat.Angela Lansbury a fost de trei ori nominalizată la Oscar, pentru rolurile din filmele ”Lumina de gaz/ Gaslight”, ”Portretul lui Dorian Grey/ The Picture of Dorian Grey” şi ”Candidatul manciurian/ The Manchurian Candidate”. Ea fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014. De asemenea, cunoscuta actriţă a câştigat şase Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

Pe lângă cei trei copii ai săi, Anthony, Deirdre și David, i-au supraviețuit trei nepoți, Peter, Katherine și Ian, plus cinci strănepoți și fratele ei, producătorul Edgar Lansbury, precizează sursa ccitată anterior.

FOTO: Hepta

citește și...