Kim Kardashian și Pete Davidson și-au făcut debutul pe covorul roșu. Diva a uimit într-o rochie argintie

01.05.2022, 18:29

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au făcut debutul pe covorul roșu ca cuplu la Cina corespondenților de la Casa Albă. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți ținându-se de mână când au ajuns pe covorul roșu.

Perechea a stârnit pentru prima dată zvonuri despre întâlniri în timpul unui episod din emisiunea de comedie americană Saturday Night Live în octombrie 2021. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și-a confirmat relația în martie într-o postare pe Instagram, la scurt timp după ce a fost declarat divorțul de rapperul Kanye West.

Kardashian a postat o selecție de imagini cu ea și Davidson, în vârstă de 28 de ani, pe Instagram.

Kim Kardashian uimește în rochie Balenciaga

Vedeta și femeia de afaceri de reality TV, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o rochie fără mâneci, până la podea, cu gât înalt și talie strânsă, de la Balenciaga.

Postarea lui Kardashian a fost „apreciată” de peste două milioane de ori, utilizatorii rețelelor de socializare comentând că ținuta ei a fost „uimitoare” și „preferată lor”. Vedeta și-a complet look-ul cu cercei strălucitori, păr lung umed, machiaj strălucitor și unghii nude.

Starul și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubitul ei

La eveniment, desfășurat la Washington Hilton din Washington DC, mama celor patru copii și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubitul ei, comediantul Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani.

În timp ce Kim a uimit pe covorul roșu într-o rochie argintie strălucitoare, Pete a apărut într-un costum negru clasic cu o cămașă albă și a purtat, de asemenea, o cravată, în timp ce a pozat pentru fotografii pe covorul roșu.

Davidson și Kardashian au fost văzuți ținându-se de mână când au ajuns pe covorul roșu.

Kardashian a dezvăluit recent că telespectatorii vor afla detalii despre relatia ei cu Davidson în The Kardashians.

Noua relație a lui Kardashian a provocat tensiuni cu Kanye West, care a făcut o serie de atacuri online împotriva lui Davidson și a lansat o melodie care include versurile „Dumnezeu m-a salvat din acel accident, doar ca să pot învinge fundul lui Pete Davidson”.

Kardashian a cerut divorțul de West în februarie 2021

Cuplul s-a căsătorit în 2014. Perechea are patru copii: North, opt, Saint, șase, Chicago, patru și Psalm, doi. Rapperul a declarat ulterior că el crede că Dumnezeu îl va ajută pe el și pe Kim Kardashian să se împace.

Evenimentul de sâmbătă de la Washington DC este organizat anual din 1921 de Asociația Corespondenților Casei Albe, care reprezintă jurnaliștii care acoperă Casa Albă și președintele SUA.

La cina organizată la hotelul Washington Hilton, au participat și președintele Joe Biden și Prima Doamnă, Jill Biden.

O serie de alte fețe celebre, inclusiv Caitlyn Jenner, Martha Stewart și Drew Barrymore, au fost, de asemenea, prezente.

Evenimentul a revenit pentru prima dată din 2019 după ce a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19.

citește și...