FOTO. Kim Kardashian, apariție de senzație. Vedeta își arată formele apetisante într-un costum de baie

24.01.2022, 18:23

Nu contează dacă este iarnă sau vară sau primăvară, unele vedete aduc căldură cu aspectul lor în orice fel, iar Kim Kardashian este una dintre ele. Aspectele de plajă sunt ceva care ne-a fascinat mereu și, în același timp, ne-au încurajat să fim în formă.

Kim Kardashian și-a prezentat curbele într-un bikini albastru, în timp ce se simte mai confortabil în relația cu Pete Davidson.

Kim a împărtășit o fotografie a modului în care și-a petrecut ultima zi a weekendului și a implicat două lucruri: soare și un bikini minuscul. Într-o fotografie distribuită pe contul ei de Instagram, Kim a pozat într-un costum de baie albastru strălucitor din două piese, care îi scotea în evidență trupul în timp ce stătea pe un prosop alb.

Kim a pozat într-un costum de baie sexy

Vedeta petrece mai mult timp cu iubitul ei de 28 de ani în ultimele săptămâni, deoarece se bucură de stilul de viață mai practic pe care îl duce.

Kim a distribuit o fotografie cu silueta ei superbă în timp ce făcea plajă pe un prosop.

Vedeta își etalează pielea bronzată

Vedeta de 41 de ani a rămas în costumul din două piese și-și etalează pielea bronzată și unsă în timp ce stătea pe un prosop la soare.

Ea si-a evidentiat sânii, abdomenul tonifiat și picioarele în fotografie, în timp ce și-a ținut fața departe de cameră. Kim a subtitrat pur și simplu fotografia cu un singur emoji: „?”

Kanye West se întâlnește cu actrița Julia Fox

Rapperul, în vârstă de 44 de ani, a fost surprins recent de paparazzi în Miami, în timp ce lua cina în oraș împreună cu actrița Julia Fox, la un restaurant celebru, în prima zi din 2022.  Cei doi s-au întors împreună duminică seara și se pare că își vindecă rănile emoționale din relațiile lor anterioare – West din Kardashian și Fox de la soțul Peter Artemiev.

Numind cuplul „spirite înrudite”, sursa a spus că a fost „mișto să privești” relația lor înfloritoare.

Rapperul a renunțat să mai facă pași spre o nouă împăcare cu fosta lui soție

Fox este mama fiului lui Valentino, de 11 luni, așa că ea și Kanye au, de asemenea, în comun calitatea de părinte.

Dar este o schimbare pentru West, care a implorat-o pe fosta lui soție să se întoarcă la el pe fondul relatei ei în devenire cu starul Saturday Night Live , Pete Davidson. Poate că rapperul s-a resemnat în sfârșit cu faptul că Kardashian pur și simplu a trecut mai departe – și acum, trebuie să facă același lucru.

citește și...