Kim Kardashian și Pete Davidson se despart după nouă luni de relație. “Au multă dragoste și respect unul pentru celălalt”

06.08.2022, 13:21

Perechea a constatat că dinamica lor la distanță cuplată cu programele lor de lucru solicitante “a făcut foarte dificil să mențină o relație”, deoarece au renunțat la ea după nouă luni. “Ei au multă dragoste și respect unul pentru celălalt, dar au constatat că distanța mare și programele lor solicitante au făcut foarte dificilă menținerea unei relații”.

Pete, în vârstă de 28 de ani, și Kim, în vârstă de 41 de ani, au devenit public ca un cuplu în urmă cu nouă luni, după ce ea și-a făcut debutul ca prezentatoare la Saturday Night Live, unde el era atunci membru al distribuției.

Cu toate acestea, o sursă a informat DailyMail.com că cei doi s-au despărțit săptămâna aceasta din cauza programului solicitant și a distanței mari.

Distanța, motivul despărțirii

Pete a petrecut luni întregi filmând viitorul său film Wizards! în Australia, unde Kim l-a vizitat în iulie pentru o escapadă romantică în pădurea tropicală Daintree.

Cu toate acestea, sejurul lor de lux la o somptuoasă “cabană ecologică” de cinci stele din junglă nu a fost, evident, suficient pentru a salva relația cuplului.
Vestea despărțirii lor vine la o zi după ce o sursă a declarat pentru People că “distanța lungă nu a fost ușoară pentru Kim”, deoarece Pete a continuat să filmeze în străinătate pentru Wizards!

Lista iubitelor celebre ale lui Pete Davidson

O sursă a explicat acum pentru E! News: “Ei au multă dragoste și respect unul pentru celălalt, dar au constatat că distanța mare și programele lor solicitante au făcut foarte dificilă menținerea unei relații”.

Despărțirea lui Kim de Pete vine în timp ce ea încă pune la punct detaliile legale ale divorțului de cel de-al treilea soț, Kanye West, cu care are patru copii – North, nouă ani, Saint, șase ani, Chicago, patru ani, și Psalm, trei ani.

Deși Kim a depus inițial cererea de încetare a căsătoriei în februarie 2021, procesul este încă în desfășurare, iar săptămâna aceasta cel de-al cincilea avocat de divorț al lui Kanye de până acum s-a retras din caz.

La scurt timp după aceea a apărut vestea că au devenit un cuplu în viața reală – la câteva luni după ce Kim a cerut divorțul de Kanye, care în toamna anului trecut a implorat-o în mod public să mai dea o șansă căsătoriei.

Kim s-a alăturat unei lungi liste de iubite celebre ale lui Pete, printre care se numără fiica lui Andie MacDowell, Margaret Qualley, și fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, precum și Ariana Grande, Kate Beckinsale și Phoebe Dynevor.

În timpul unei confesiuni din noul ei show Hulu The Kardashians, Kim a dezvăluit că a simțit “o vibrație” atunci când l-a sărutat pe Pete la Saturday Night Live și a fost lovită de dorința de a “încerca ceva diferit”.

Ea a luat legătura cu un producător al emisiunii de comedie și a obținut numărul de telefon al lui Pete – deși o poveste de dragoste serioasă era departe de mintea ei.

 

 

 

citește și...