Kim Kardashian se laudă că a studiat dreptul, dar internauții o critică dur. “Nu cred nimic din ceea ce spune”

16.09.2022, 15:07

Kim Kardashian a fost invitată specială în emisiunea lui James Corden și, printre mai multe subiecte pe care le-au abordat, prezentatorul TV și vedeta de reality-show au vorbit despre cariera pe care se focusează Kardashian. “Am scris un eseu pe drum”, s-a lăudat Kim K în fața prezentatorului emisiunii. 

Kim Kardashian a menționat că, la 40 de ani, studiază dreptul.

Potrivit lui Kim Kardashian, înainte de a ajunge la emisiune, ea pregătea un eseu ca parte a temelor pentru acasă, potrivit marca.com.

Ce i-a spus Kardashian lui Corden

“Am scris un eseu pe drum”, s-a lăudat Kim K în fața prezentatorului emisiunii. “L-am făcut pe computerul meu, pe bancheta din spate a mașinii. M-am plimbat cu mașina și mi-am amintit că trebuie să-mi fac eseul. Face parte dintr-un examen”, a explicat vedeta de reality-show în timp ce gesticula.

“Cum a fost să te întorci în acel mediu?”, a întrebat James Corden.

“Voi înființa o companie care să angajeze persoane care au fost încarcerate”

“Cu siguranță este o provocare din punct de vedere al timpului, pentru că am o mulțime de lucruri de făcut, dar acum apreciez mult mai mult experiența”, a recunoscut Kim Kardashian.

“Scopul final este, știi, să sperăm că pot ajuta la susținerea cazurilor în care cred cu adevărat pentru persoanele care nu își pot finanța singure cazurile sau care au cu adevărat nevoie de îndrumare și apoi să sperăm că voi înființa o companie care să angajeze persoane care au fost încarcerate pentru a ajuta să lucreze în cadrul companiei”, a mai spus Kim Kardashian.

Utilizatorii de pe rețelele de socializare au criticat-o pe  Kim Kardashian

Internauții de pe rețelele de socializare nu au crezut cuvintele lui Kim Kardashian.

Mulți se îndoiesc de aspirațiile ei, deoarece vedeta mărturisea în emisiunea “Keeping up with the Kardashians”, că disprețuia să muncească.

Atât de mult era disprețul ei pentru muncă, încât în mai multe rânduri a fost auzită comentând pe această temă.

“Nu cred nimic din ceea ce spune”, a comentat o persoană într-un topic

“Simt că într-una din aceste zile, minciunile îi vor ajunge din urmă pe toți. Cu toate acestea, cred că Kim crede că imaginea este mai importantă decât realitatea. Ea trebuie să se prezinte ca o femeie care ar putea avea totul dacă și-ar pune mintea la contribuție, ceea ce o ajută să-și vândă brandul”, a comentat o altă persoană.

 

citește și...