Kim Kardashian a slăbit în doar trei săptămâni 7 kilograme pentru a încăpea în rochia lui Marilyn Monroe. Ce dietă a ținut diva

17.05.2022, 18:24

Kim Kardashian a stârnit o reacție din cauza dietei sale extreme pentru a i se potrivi rochia lui Marilyn Monroe. Diva a slăbit în doar trei săptămâni 7 kilograme pentru a încăpea în rochia lui Marilyn Monroe. Vedeta a dezvăluit ce dietă a ținut și a precizat că regimul a fost unul foarte strict.  Care sunt trucurile divei.

La Met Gala 2022, Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe. Pentru a intra în rochia respectivă, diva a fost nevoită să slăbească 7 kilograme în timp record.

Vedeta a dezvăluit că a slăbit 7 kilograme în trei săptămâni pentru a putea purta rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o la ziua de naștere a președintelui John F. Kennedy, în 1962 . Vedeta i-a cântat în public „La mulți ani, domnule președinte”.

Kim Kardashian a dezvăluit ce dietă a ținut

Kardashian a dezvăluit că a alergat pe o bandă de alergare și a mâncat „legume”  pentru a purta  rochia de 5 milioane de dolari pentru doar câteva minute.

„Am alergat pe bandă, am renunțat complet la zahăr și la carbohidrați, am mâncat cele mai puțin calorice legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am ținut o dietă strictă”, a spus Kim Kardashian la un eveniment

Trucurile vedetei

Diva a mai apelat și la alte trucuri. Kim Kardashian a făcut sport, iar de două ori pe zi purta un costum de saună care o ajuta să transpire.

„Am probat-o și nu m-a încăput. Le-am zis să îmi dea trei săptămâni. Am slăbit peste 7 kilograme. A fost o adevărată provocare, dar am fost hotărâtă să reușesc”, declara fosta soție a lui Kanye West.

Renumitul designer Bob Mackie spune că a fost „o mare greșeală” să-i permită lui Kim Kardashian să poarte faimosul articol vestimentar. Bob Mackie, acum în vârstă de 82 de ani, avea doar 23 de ani și lucra ca asistent al designerului Jean Louis când a desenat prima schiță a rochiei.

„A fost o mare greșeală. Marilyn era o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă”, a declarat el pentru Entertainment Weekly.

„Nimeni nu trebuia să se fotografieze așa. Rochia era făcută pentru Marilyn. A fost conceput pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să fie văzut în această rochie”, a adăugat designerul, conform Daily Mail.

Rochia valora în 1962 aproximativ 12.000 de dolari La momentul actual, rochia ar valora aproximativ cinci milioane de dolari, fiind cea mai scumpă rochie din lume.

citește și...