Kim Kardashian a încins rețelele de socializare cu cel mai recent selfie. Vedeta arată super hot în bikini

07.01.2022, 12:26
Kim Kardashian a încins rețelele de socializare cu cel mai recent selfie. Vedeta arată super hot în bikini

Kim Kardashian a încins rețelele de socializare cu cel mai recent selfie al ei, în costum de baie. Mamă a patru copii, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care își etalează trupul într-un bikini maro, în timp ce stă întinsă la soare. Ținuta de plajă a lui Kardashian poate fi adesea copiată cu ușurință

Vedeta a postat joi un selfie în costum de baie, din Bahamas, unde se află în vacanță cu prietenul apropiat Pete Davidson. „Sweet sweet fantasy baby”, a adăugat ea fotografiei, făcând referire la versurile din melodia artistei Mariah Carey „Fantasy”.

În puțin peste o oră fotografia a strâns peste un milion de aprecieri pe Instagram.

Ținuta de plajă a lui Kardashian poate fi adesea copiată cu ușurință

Fie că poartă un monokini sau un clasic din două piese, care i se potrivește ca o mănușă, ținuta de plajă a lui Kardashian este întotdeauna la punct.

Spre deosebire de unele vedete care aleg să se îmbrace cu accesorii de plajă, cum ar fi pălării supradimensionate, bijuterii, Kim de obicei păstrează lucrurile simple – motiv pentru care aspectul ei poate fi adesea copiat cu ușurință.

Kim se antrenează în fiecare zi

Kim s-a antrenat cu o mulțime de antrenori, dar și-a transformat într-adevăr corpul atunci când a început să se antreneze cu culturista Melissa Alcantara. “M-am antrenat cu un culturist. Septembrie este aniversarea noastră de un an”, a dezvăluit Kim pentru E! Știri.

Dieta ei este pe bază de plante

Kim a fost cândva un mare fan al dietei Atkins, dar acum mănâncă în principal plante. „Pe bază de plante și două antrenamente pe zi timp de 30 de zile pentru a ne îndrepta mintea și corpul în acest an!” Kim a dezvăluit într-o postare pe Instagram din ianuarie 2021.

citește și...