Khloe Kardashian descoperă că are “traume pe creier”din cauza infidelității lui Tristan

30.09.2022, 13:05

Khloe Kardashian a mers la medic pentru o scanare a creierului după ce sora ei, Kendall Jenner, și-a făcut griji pentru ea și s-a constatat că are o “traumă emoțională”. “Fostul meu fost iubit a făcut un copil cu o altă femeie în timp ce eram împreună, toate aceste lucruri le aflu chiar eu de pe rețelele de socializare – așa că este destul de traumatizant.”

Khloe Kardashian a vorbit în cel mai recent episod al reality show-ului familiei sale, The Kardashians, despre faptul că are “traume pe creier”.

Trauma a fost descoperită după ce sora ei vitregă mai mică, Kendall Jenner, a încurajat-o să meargă la un medic, potrivit dailystar.co.uk.

Khloe Kardashian descoperă că are “traume pe creier”

Când a fost întrebată de medic ce ar fi putut cauza trauma, Khloe a încercat inițial să dea vina pe un accident de mașină din adolescență, în care a trecut prin parbriz, dar în cele din urmă a explicat:

“Fostul meu fost iubit, a existat o mulțime de infidelități în timpul sarcinii. Apoi, el a făcut un copil cu o altă femeie în timp ce eram împreună, toate aceste lucruri le aflu chiar eu de pe rețelele de socializare – așa că este destul de traumatizant.”

Khloe Kardashian a refuzat o cerere în căsătorie din partea fostului ei iubit

Anul trecut a fost dezvăluit că starul de baschet Tristan Thompson, cu care are o fiică, True, în vârstă de patru ani, cu Kardashian, a fost infidel. Maralee Nichols Maralee, un model de fitness, a dat naștere unui băiat pe 1 decembrie, iar ea a susținut că Thompson este tatăl. Thompson a negat inițial paternitatea, dar testele au arătat că, de fapt, copilul era al lui.

Doctorul Armen, care a comparat scanările cerebrale ale lui Kardashian și ale lui Jenner, i-a spus: “Îți faci griji și poți fi anxioasă și ai avut traume, vezi acest diamant? Acest lucru va merge adesea cu traume emoționale”.

De asemenea, s-a dezvăluit între timp că Kardashian a refuzat o cerere în căsătorie din partea fostului ei iubit în decembrie 2020, deoarece a vrut să fie “mândră” de relația ei.

“Am spus că trebuie să mă asigur că aceasta este o relație total diferită pentru că vreau să fiu mândră să spun că sunt logodită cu cineva”, a spus ea.

“De aceea am spus că nu mă simt confortabil să accept acest lucru chiar acum, pentru că nu sunt încântată să îi spun familiei mele”.

Vorbind în fața camerelor de luat vederi, sora ei, Kim Kardashian, a spus – “Înțeleg că este super epuizant și îmi pare rău. Nu meriți asta. Ești cea mai bună persoană. Ești o persoană mai bună decât oricine altcineva pe care îl cunosc”.

citește și...