Soții celebre care câștigă mai bine decât soții lor, vedete sportive. De la legendarul supermodel care sfidează vârsta la Shakira și Gerard Pique

26.08.2022, 19:17
Soții celebre care câștigă mai bine decât soții lor, vedete sportive. De la legendarul supermodel care sfidează vârsta la Shakira și Gerard Pique

Multe soții se mândresc cu un sold bancar mai mare decât jumătățile lor sportive, Coleen Rooney fiind cea mai recentă soție de fotbalist care câștigă bani mulți. De la legendarul supermodel care sfidează vârsta la Shakira și Gerard Pique, acestea sunt soțiile celebre care câștigă mai bine decât soții lor, vedete sportive

În vârstă de 36 de ani, mama a patru copii a semnat un contract de mai multe milioane de lire sterline cu Disney+ pentru un documentar despre procesul Wagatha Christie.

Între timp, Wayne, în vârstă de 36 de ani, care antrenează echipa DC United din Washington, din Liga Majoră de Fotbal, câștigă 800.000 de lire sterline pe an.

Ea nu este singura vedetă WAG care aduce acasă bani, după cum dezvăluim…

 

Perrie Edwards (18 milioane de lire sterline) și Alex Oxlade Chamberlain (13,1 milioane de lire sterline)

Vedeta Little Mix, Perrie Edwards, ar fi acumulat o avere netă uriașă de 18 milioane de lire sterline de când a câștigat X Factor alături de Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock și Jesy Nelson în 2011.

Acest lucru se datorează creditelor sale de compoziție și nenumăratelor contracte cu mărci precum Schwarzkopf și USA Pro – și probabil că va câștiga și mai mult atunci când își va lansa afacerea de modă Disora.

Între timp, logodnicul ei de la Liverpool FC, Alex Oxlade-Chamberlain, ar avea o avere netă de 13,1 milioane de lire sterline și primește un salariu săptămânal de aproximativ 120.000 de lire sterline pentru eforturile sale pe teren.

Se poate spune că fiul lor Axel, în vârstă de un an, va avea o viață foarte frumoasă!

Khloe Kardashian (50,6 milioane de lire sterline) și Tristan Thompson (38 milioane de lire sterline)

Baschetbalistul canadian Tristan Thompson ar valora 38 de milioane de lire sterline, după ce a câștigat chiar și un campionat NBA în 2016.

Dar aceasta pălește în comparație cu iubita sa de șase ani și mama copilului său, care face parte din una dintre cele mai faimoase și mai bogate familii din lume.

Grație emisiunii Keeping Up With the Kardashians și a altor reality show-uri și afaceri, averea lui Khloe Kardashian valorează 50,6 milioane de lire sterline.

Gisele Bundchen (337,5 milioane de lire sterline) și Tom Brady (211 milioane de lire sterline)

Tom Brady este un fundaș de fotbal american la Tampa Bay Buccaneers și a câștigat un număr record de cinci Super Bowl-uri și patru Super Bowl MVP.

El ar câștiga 37,5 milioane de dolari (31,7 milioane de lire sterline) pe an și valorează 211 milioane de lire sterline, dar asta nu este nimic în comparație cu soția sa supermodel de 13 ani, Gisele Bundchen.

Frumusețea uimitoare, cu un aspect care sfidează vârsta, este model încă din anii ’90 pentru branduri precum Victoria’s Secret și a fost pe coperta revistei Vogue de nenumărate ori. Se pare că valorează 337,5 milioane de lire sterline.

Frankie Bridge (11 milioane de lire sterline) și Wayne Bridge (7,6 milioane de lire sterline)

Când Frankie Bridge s-a căsătorit cu soțul ei, fotbalistul Wayne, în 2014, ea făcuse deja parte din două grupuri pop, S Club Juniors și The Saturdays.

A avut nenumărate hituri de top 10 în Marea Britanie cu ambele grupuri și a continuat să prezinte Loose Women, ceea ce i-a adus o avere de 11 milioane de lire sterline.

În ciuda faptului că a jucat pentru Anglia din 2002 până în 2009, se spune că Wayne valorează aproximativ 7,6 milioane de lire sterline.

Averea lor combinată este ajutată de faptul că amândoi au participat la emisiunea I’m A Celebrity!

Tiffany Watson (1,3 milioane de lire sterline și Cameron McGeehan (900.000 de lire sterline)

Tiffany Watson, vedeta din Made In Chelsea, s-a căsătorit cu fotbalistul Cameron McGeehan în luna mai a acestui an.

Ea și sora ei, Lucy Watson, proveneau deja dintr-o familie bogată atunci când s-au alăturat reality-show-ului de pe E4, dar, datorită diverselor sponsorizări de mărci, Tiff are acum o avere estimată la 1,3 milioane de lire sterline.

Între timp, Cameron, care și-a început cariera la Chelsea, joacă acum pentru o echipă din prima divizie a ligii întâi, câștigând 332.800 de lire sterline pe an.

Se spune că el ar valora totuși 975.520 de lire sterline – pe care noi cu siguranță nu am refuza-o!

Shakira (253,2 milioane de lire sterline) și Gerard Pique (67,5 milioane de lire sterline)

Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique s-au despărțit în urmă cu trei luni, după 11 ani de relație și doi copii – Milan, de nouă ani, și Sasha, de șapte ani – împreună.

Dar cântăreața Hips Don’t Lie este câștigătoarea în ceea ce privește soldurile bancare, după ce a acumulat o avere estimată la 253,2 milioane de lire sterline datorită carierei sale pop de succes.

După ce a făcut parte din echipa care a câștigat Cupa Mondială din 2010 și Cupa Euro 2012, Pique nu o duce rău nici el.

Se spune că are o avere netă de aproximativ 67,5 milioane de lire sterline.

Brooklyn Decker și Andy Roddick (la egalitate cu 33,7 milioane de lire sterline)

Campionul de tenis Andy Roddick a ajuns în cinci finale de Grand Slam – și a câștigat Campionatul SUA din 2003.

Și a dat din nou lovitura când s-a căsătorit cu modelul Brooklyn Decker în 2009.

După ce Andy s-a retras din tenis în 2012, Brooklyn l-a depășit în venituri cu tone de apariții în filme și pelicule.

Ea a apărut în Just Go With It, Friends – iar acum joacă rolul lui Mallory Hanson în filmul de succes al Netflix Grace and Frankie.

Se crede că averea ei netă este acum egală cu a lui, cu 33,7 milioane de lire sterline.

Elisha Cuthbert (16,9 milioane de lire sterline) și Dion Phaneuf (2,5 milioane de lire sterline)

Actrița Elisha Cuthbert a jucat în The Girl Next Door, Love Actually și House of Wax înainte de a începe să se întâlnească cu jucătorul canadian de hochei Dion Phaneuf în 2008.

Cuplul s-a căsătorit în 2013 și au împreună doi copii, Zaphire, în vârstă de patru ani, și un băiat născut la începutul acestui an.
Datorită carierei cinematografice din anii ’90, Elisha a acumulat o avere de 16,9 milioane de lire sterline.

Între timp, în ciuda faptului că a fost de trei ori All-Star în NHL și a câștigat medalia de aur pentru Canada la Campionatul Mondial de hochei pe gheață masculin din 2007, Dion ar avea o avere de 2,5 milioane de lire sterline.

 

citește și...