FOTO. Kendall Jenner a pozat goală la doar câteva zile după ce s-a „despărțit” de iubit. Cum a pozat fotomodelul

27.06.2022, 16:23

Kendall  Jenner a distribuit pe Instagram o fotografie nud. Se spune că vedeta de reality TV s-a despărțit recent de iubitul ei de doi ani, Devin Booker. Kendall și-a arătat trupul în timp ce se bucură de razele soarelui. Kendall a demonstrat că se simte perfect despre despărțire.

După ce și-a anunțat despărțirea de Devin Booker, Kendall Jenner a postat o fotografie pe Instagram cu ea făcând plajă în bikini.  Cea mai nouă postare foto a lui Jenner vine la câteva zile după ce a fost raportat că ea și profesionistul NBA Devin Booker și-au încheiat relația după doi ani.

Sânii ei erau acoperiți în fotografie cu un pătrat negru, având în vedere că era și topless.

Kendall  Jenner a pozat nud

Distribuind o serie de fotografii pe Instagram – care o arată pe tânăra de 26 de ani goală – Kendall a demonstrat că se descurcă ca o profesionistă despre despărțire.

Pe lângă descriere care spunea pur și simplu „🤗”, Kendall este văzută întinsă cu fața în jos pe un șezlong, arătându-și trupul în timp ce se bucură de razele soarelui.

Kendall Jenner și starul NBA Devin Booker se despart

Relația vedetei Kardashians cu profesionistul NBA Devin Booker s-a încheiat după doi ani, potrivit Entertainment Tonight și E! Știri.

Kendall i-a spus lui Devin că „și-a dorit spațiu și timp separat”,.

Kendall și Devin au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste în aprilie 2020, când au fost văzuți împreună în Arizona. După săptămâni de speculații despre relație, perechea a început oficial să se întâlnească în iunie a acelui an.

O sursă a declarat miercuri pentru Entertainment Tonight că „Kendall simte că se află pe căi diferite”, în timp ce o altă sursă a declarat pentru presa că modelul și sportivul „au discutat despre viitorul lor”.

Jenner nu s-a ferit niciodată să posteze poze nud

În iunie 2019, ea a împărtășit mai multe selfie-uri goale cu ea însăși într-o cadă, în timp ce luna următoare a împărtășit o fotografie plină de viață de la o ședință foto pe Instagram, unde a dezvăluit totul.

În aprilie trecut, starul The Kardashians a pozat topless în timp ce stătea lângă piscină cu o sticlă de 818 Tequila, marca ei de băuturi alcoolice.

Într-o fotografie distribuită pe Instagram, ea a purtat doar pantalonii ei de costume de baie mov în timp ce privea în depărtare. Jenner și-a acoperit pieptul cu un braț peste corp și avea în cealaltă mână o sticlă de tequila Anejo

citește și...