FOTO. Kendall Jenner apare complet goală pe rețelele de socializare. Vedeta apare întinsă, cu sânii dezgoliți. „Ai rupt internetul!”

25.02.2022, 20:59

 Supermodelul internațional Kendall Jenner a incendiat rețelele de socializare, după ce a publicat o imagine în care apare complet goală. Vedeta a strâns peste 8 milioane de aprecieri. „Ai rupt internetul!”, i-a comentat o  utilizatoare a platformei.

Kendall Jenner este una dintre cele mai celebre supermodele din toate timpurile, care a ajuns faimoasă prin serialul “Keeping Up With The Kardashians”. Se știe că este cel mai puțin controversat membru al familiei, stând departe de ochii publicului.

Într-o ședință foto recentă pentru o revistă, Kendall și-a etalat gol corpul.

Kendal Jenner apare complet goală

Pentru copertă, modelul s-a dezbrăcat într -un monokini din satin decupat în culoarea trandafirilor și a purtat o pălărie de cowboy. Kendall a împărtășit câteva selfie-uri în oglindă din culise de la filmare pe InstaStory. În fotografii, modelul și-a acoperit sfârcurile cu un X desenat.

Ai rupt internetul!”, i-a comentat o utilizatoare a platformei.

Kendall, cu sânii dezgoliți

Într-o altă poză, Kendall apărea stând întinsă, cu sânii dezgoliți și fără lenjerie intimă în partea de jos.

Diva este de ceva timp pe lista celor mai bine plătite modele ale lumii, potrivit revistei Forbes. Ea câștigă anual zeci de milioane de dolari din contractele cu casele de modă pe care le reprezintă.

Kendall Jenner este fiica lui Kris Jenner cu Bruce Jenner, cel care a devenit de curând însă transgender, purtând acum numele de Caitlyn Jenner.

Una dintre cel mai bine plătite supermodele

Kendall a povestit în serialul “Keeping Up With The Kardashians” că a devenit una dintre cel mai bine plătite supermodele datorită efortului său.

“Am fost la fiecare casting și am alergat peste tot, nu doar în New York, dar și în Europa, încercând să primesc un job și să-mi croiesc un drum”, a spus Kendall care a vrut să sublinieze că nu a primit nimic de-a gata.

citește și...