FOTO. Cele mai tari apariții în bikini ale celebrităților din 2021

10.12.2021, 23:08

Este timpul să aruncăm o privire la cele mai tari apariții în bikini ale celebrităților din 2021. Pentru majoritatea celebrităților, a fi sănătoși și în formă este o necesitate a muncii lor ca interpreți și animatori. Unii sunt binecuvântați cu gene bune, alții lucrează cu un antrenor personal celebru pentru a păstra un fizic superb.

Recent, pozitivitatea corporală a câștigat conștientizare, cu mai mulți cântăreți, actori, modele, interpreți și influenceri.

Standardele de frumusețe s-au schimbat, iar 2021 înseamnă să te simți bine cu tine însuți, să fii sănătos și să practici auto-îngrijirea. Așadar, iată lista celor mai tari femei de pe internet în 2021.

1. Megan Thee

Această listă va începe cu Megan Thee, care a creat întreaga mișcare a „Hot Girl Summer”.

Megan Thee Stallion și-a împărtășit călătoria ei de fitness numită #hottiebootcamp pentru a se menține în formă și a o ajuta în spectacolele sale muzicale.

2. Jennifer López

J Lo nu are doar cel mai bun corp de bikini din 2021. Ea deține un loc permanent pe această listă. Poate chiar înainte să devină celebră.

Pe lângă faptul că este binecuvântată cu gene latine fierbinți, Jennifer López se antrenează din greu și duce o viață foarte sănătoasă. Ea împărtășește adesea videoclipuri și fotografii cu antrenorul ei personal Tracy Anderson.

3. Halle Berry

Halle Berry este mare în formă și își împărtășește adesea sesiunea cu antrenorul personal celebru Peter Lee Thomas. Împreună au organizat un program de fitness numit  Re-spin by Halle Berry , ducând #fitnessfriday la un alt nivel.

4. Rita Ora

Una dintre cele mai de succes cântărețe în prezent, Rita Ora nu pierde niciodată șansa de a produce hituri record și de a avea scurte evadări de nisip.

5. Bella Hadid

Ca model, este treaba Bellei să se mențină în formă și să aibă grijă suplimentară de sănătatea și aspectul ei.

Este recunoscătoare pentru genele bune, dar nu se oprește aici. Eat This, Not That a scris despre principalele ei reguli de dietă . Bella iubește boxul.

6. Hailey Baldwin

Hailey Baldwin Bieber duce un stil de viață sănătos și și-a exprimat dragostea pentru  yoga fierbinte și Pilates .

Acum, face sesiuni acasă cu Dogpound, antrenorul personal celebru fondator,  Austin Pohle.

7. SZA

SZA acordă o atenție sporită performanței sale în videoclipurile sale muzicale, concertele cu mișcările ei de dans energice. Nu e de mirare că ea a fost o  gimnastă competitivă de mai bine de un deceniu.

8. Kendall Jenner

Cea mai tânără din clanul Kardashian-Jenner, Kendall Jenner este concentrată pe cariera ei de model. Deci, nu are întotdeauna timp să meargă la sală, dar este o fană a  antrenamentelor scurte ca acesta .

Kendall face și un pic de kickboxing. Și a dat roade pentru că arată în cea mai bună formă în toate fotografiile ei de paparazzi.

9. Naomi Campbell

Unul dintre cele mai sexy modele din toate timpurile, Naomi Campbell, a intrat în al 5-lea deceniu al vieții sale și nu și-a pierdut nimic din grație.

Ea  ridică  greutăți, aleargă, face yoga și are o relație specială cu antrenorul ei Joe Holder .

10. Mary J. Blige

Într-  un interviu pentru  Health , Mary J. Blige a spus că corpul ei este o prioritate și nu se teme să o arate. Ea urmează o  dietă fără gluten, fără lactate și cu conținut scăzut de carbohidrați  și se antrenează din greu.

citește și...