Katie Price împărtășește primul nud OnlyFans, în timp ce logodnicul ei riscă închisoarea pentru o ședință foto

08.11.2022, 18:56

Katie Price încearcă să vândă poze cu ea goală pe OnlyFans pentru 26 de lire sterline – iar ea și logodnicul Carl Woods ar putea risca închisoarea dacă se vor dezbrăca prea mult în vacanța lor din Thailanda. Infracțiunile de nuditate publică în Thailanda pot atrage o amendă consistentă de mii de lire sterline și chiar o pedeapsă cu închisoarea, dacă autoritățile aleg să le dea curs.

Katie Price s-a dezbrăcat pentru primul ei nud pe OnlyFans – pe care încearcă să îl vândă pentru 30 de dolari (26 de lire sterline).

The Mirror nu poate arăta imaginea interzisă, pe care modelul glamour o vinde doar abonaților săi de pe platforma destinată exclusiv adulților, transmite mirror.co.uk.

Katie Price împărtășește primul nud OnlyFans, în timp ce logodnicul ei riscă închisoarea pentru o ședință foto

Ea le-a spus fanilor: “Sunt atât de încântată să împărtășesc cu voi primul meu nud.”

Acest lucru vine în contextul în care logodnicul Carl Woods, care este, de asemenea, abonat la OnlyFans, a riscat până la șapte ani de închisoare pentru că s-a dezbrăcat în timpul vacanței lor în Thailanda.

Topless, dezaprobat în Thailanda

Comerciantul de mașini le-a spus abonaților săi că este pregătit să facă un conținut picant – în ciuda faptului că încalcă legile dure ale țării privind obscenitatea.

Infracțiunile de nuditate publică în Thailanda pot atrage o amendă consistentă de mii de lire sterline și chiar o pedeapsă cu închisoarea, dacă autoritățile aleg să le dea curs.

Faptul de a face topless este, de asemenea, dezaprobat în Thailanda – Katie i-a înfuriat pe localnici atunci când a fost fotografiată fără partea de sus a bikini pe o plajă cu fostul iubit Kris Boyson, în 2018.

Katie a mărturisit mai târziu că ea a aranjat fotografiile de paparazzi X-rated, care au inclus, de asemenea, perechea care se pare că se sărutau pe uscat lângă piscină și reconstituiau Karma Sutra într-o cascadă.

“În zilele noastre, o mulțime de oameni aranjează poze pentru că astfel scapă de ceilalți paparazzi”, a declarat ea pentru emisiunea “Women’s Hour” de la BBC Radio 4 la acea vreme.

“Pe vremuri nu am făcut-o, dar s-a ajuns la punctul în care vrei să pui aceste poze pentru a-i împiedica pe oameni să scrie ce le place.”

Katie a mărturisit mai târziu că ea a aranjat fotografiile de paparazzi X-rated, care au inclus, de asemenea, perechea aparent dry-humping lângă piscină și reconstituirea Karma Sutra într-o cascadă.

Cu un look care amintește mai mult de zilele ei din “Jordan”, vedeta pare să spere că speră să recâștige faima – și banii – pe care i-a avut la apogeul carierei sale.

S-a raportat că Katie ar fi putut să își facă până la 20 de operații la sâni de-a lungul vieții și că și-a făcut 15 intervenții estetice numai în ultimii doi ani.

De asemenea, ea a suferit recent o intervenție chirurgicală la nivelul feței, inclusiv un lifting al ochilor și al sprâncenelor .

 

citește și...