O vedetă OnlyFans a fost condamnată la închisoare după ce a pozat nud. “Nu avem voie nici măcar să purtăm pantaloni”

29.09.2022, 21:16

Fostul medic devenit vedetă OnlyFans, Nang Mwe San, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru “atingere adusă culturii și demnității”, după ce a folosit site-urile pentru a distribui fotografii și videoclipuri nud contra cost. “Aici există atât de mult sexism”, a declarat San pentru New York Times. “Ei nu vor ca femeile să aibă poziții mai înalte. Și judecă femeile în funcție de ceea ce purtăm. Nu vor nici măcar să purtăm pantaloni”.

O fostă doctoriță devenită vedetă OnlyFans a fost arestată pentru șase ani pentru că a “adus atingere culturii și demnității” cu conținutul său sumbru în Myanmar.

Modelul și fostul medic, Nang Mwe San, a fost găsit vinovat de utilizarea site-urilor pentru a distribui fotografii și videoclipuri nud contra cost, potrivit autorităților militare.

Prima persoană din Myanmar care a fost încarcerată pentru că este înscrisă pe OnlyFans

Nang Mwe San, care a fost acuzată în urmă cu două săptămâni, se crede că este prima persoană din Myanmar care a fost încarcerată pentru că a fost un model OnlyFans și a încălcat secțiunea 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din țară.

În regiunea în care locuia San, North Dagon Township din Yangon, este în vigoare legea marțială, iar persoanele acuzate de infracțiuni sunt judecate în instanțe militare și, de asemenea, li se refuză drepturi precum cel de a avea un avocat.

Femeia și-a pierdut licența medicală

Procesul modelului a avut loc la tribunalul închisorii Insein, care este cel mai mare din Myanmar și unde au fost trimiși recent mulți prizonieri politici. Acesta vine după ce San și-a pierdut licența medicală în 2019 pentru că a continuat să posteze fotografii picante cu ea pe Facebook, în ciuda avertismentelor Consiliului Medical din Myanmar.

De asemenea, San a postat fotografii cu ea însăși la un protest antimilitar după lovitura de stat din februarie 2021. Anterior, ea a ținut prima pagină a ziarelor când i-a fost retrasă licența medicală în 2019 pentru că a continuat să posteze fotografii picante pe Facebook, în ciuda avertismentelor Consiliului Medical din Myanmar.

După ce a devenit medic la vârsta de 22 de ani, ea a încetat să mai profeseze în 2017 pentru a-și urma visul de o viață de a fi model. Ea a declarat că a fost forțată să se prezinte în fața consiliului în ianuarie 2019, unde i s-a spus că fotografiile sale contravin tradiției birmane și a fost forțată să semneze un acord pentru a elimina fotografiile sau riscă să își piardă licența.

După ce a ignorat ordinul, licența ei a fost revocată la 3 iunie 2019.

“Aici există atât de mult sexism”, a declarat San pentru New York Times. “Ei nu vor ca femeile să aibă poziții mai înalte. Și judecă femeile în funcție de ceea ce purtăm. Nu vor nici măcar să purtăm pantaloni”.

În momentul deciziei,  San a recunoscut că a fost “șocată” și “tristă”, după ce a muncit din greu pentru a deveni medic.

“M-am îmbrăcat în ținute sexy când mă întâlneam cu pacienții mei? Niciodată”, a declarat ea pentru Reuters.

Modelul a ripostat la decizie într-o postare pe Facebook, spunând “Societatea nu deține corpul femeilor.”

 

citește și...