Kate Middleton îi aduce un omagiu emoționant Reginei înainte de Crăciun. “A adus oamenii împreună”

23.12.2022, 14:02

PRINȚESA Kate și-a dedicat serviciul de colinde de Crăciun Reginei, înainte de primul sezon festiv al familiei regale fără regretatul monarh. Uimitoarea Kate a adus un omagiu “moștenirii incredibile” a reginei și i-a mulțumit pentru că “ne-a adus împreună” într-un mesaj video emoționant. Ea și-a preînregistrat mesajul introductiv la începutul acestei luni, în mijlocul ultimelor pregătiri pentru concertul festiv pentru mai mult de 1.800 de persoane la Westminster Abbey.

Slujba, care a fost filmată și va fi difuzată în Ajunul Crăciunului pe ITV, a avut loc joi, 15 decembrie, la câteva ore după ce ultima parte a controversatului documentar al Ducelui și Ducesei de Sussex a fost difuzată pe Netflix.

În emisiune, Meghan Markle a afirmat că a fost lăsată înmărmurită de prima ei întâlnire cu Prințesa de Wales, în timp ce soții Sussex au dezvăluit “adevăruri” despre viața în familia regală, transmite people.com.

Prințesa Kate îi mulțumește Reginei pentru că “a adus oamenii împreună”

Cu toate acestea, comentariile ei nu par să o fi afectat pe Kate, 40 de ani, care părea plină de veselie de Crăciun în clip

Prezentând programul, prințesa, care a condus serviciul cu sprijinul Fundației Regale, a declarat că este “încântată” să se întoarcă la abație pentru al doilea an. Ea a spus: “ Majestatea Sa a ținut Crăciunul aproape de inima ei, ca o perioadă care a adus oamenii împreună și ne-a reamintit importanța credinței, a prieteniei și a familiei, precum și de a da dovadă de empatie și compasiune.  În acest an, am invitat sute de persoane inspirate la slujbă. Cei care demonstrează puterea legăturii și valorile comunității, permițându-ne să continuăm tradiția Majestății Sale de a recunoaște și de a le mulțumi celor care au depășit orice limită pentru a-i sprijini pe ceilalți. Majestatea Sa lasă cu noi o moștenire incredibilă și una care i-a inspirat profund pe mulți dintre noi.”

“Crăciunul va fi foarte diferit anul acesta”

Kate a dedicat slujba reginei și “tuturor celor care, din păcate, nu mai sunt printre noi”.

Ea a adăugat: “Așadar, deși Crăciunul va fi foarte diferit anul acesta, ne putem aminti în continuare de amintirile și tradițiile pe care le-am împărtășit. Luați-vă timp să încetiniți și să sărbătoriți cu familia și prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special.”

Printre interpreții de la slujba de colinde s-au numărat corul Westminster Abbey, cântărețul Craig David și Alfie Boe și Melanie C, care au cântat în duet, în timp ce William și Dame Kristin Scott Thomas au făcut lecturi.

Un brad de Crăciun din abație a fost decorat cu mici decorațiuni ale ursului Paddington, o aluzie la celebrul scheci al regretatei regine, în timp ce oaspeții au fost întâmpinați cu fulgi de zăpadă atmosferici de la o mașină de zăpadă când au ajuns la intrare.

citește și...