Kanye West spune că îl “place” pe Hitler și neagă Holocaustul

02.12.2022, 13:14

Rapperul spune că dictatorul german era “un tip cool”, cu o “ținută cool”, care era un “mare arhitect” și avea “o mulțime de calități pozitive”. “Fiecare ființă umană are o valoare de adus la masă, mai ales Hitler”, a spus West la un alt moment al interviului. Ulterior, cântărețul a precizat că nu îi pasă atât de mult de Hitler, dar că îl consideră “un tip mișto”, cu o “ținută mișto” și că a fost un “mare arhitect”.

Rapperul american Kanye West, cunoscut acum sub numele de Ye, l-a lăudat pe Adolf Hitler într-un interviu publicat joi pe blogul ‘Infowars’, în care a negat existența Holocaustului și a făcut comentarii antisemite.

West a apărut cu fața complet acoperită cu o cagulă și cu mâinile acoperite cu mănuși în interviul, care a fost difuzat de către radiodifuzorul și teoreticianul conspirației Alex Jones, potrivit euronews.com.

Laude pentru Hitler

“Nu ești Hitler, nu ești nazist”, a început Jones, la care rapperul a răspuns că vede “lucruri bune” la dictator.

“Fiecare ființă umană are o valoare de adus la masă, mai ales Hitler”, a spus West la un alt moment al interviului.

Kanye West spune că îl place pe Hitler și neagă Holocaustul

Ulterior, cântărețul a precizat că nu îi pasă atât de mult de Hitler, dar că îl consideră “un tip mișto”, cu o “ținută mișto” și că a fost un “mare arhitect”.

Înainte de o pauză publicitară, Jones i-a spus că are un fetiș pentru Hitler, la care artistul a răspuns: “Îmi place Hitler”.

El a afirmat că “ceea ce s-a întâmplat nu a fost un Holocaust, să ne uităm la faptele despre asta. Hitler are multe calități pozitive. El a negat, de asemenea, că dictatorul a ucis șase milioane de evrei, “acest lucru este incorect din punct de vedere faptic”.

Într-un alt moment, rapperul a precizat că nu-i place ca cuvântul “malefic” să fie pus alături de nazist: “Îmi plac evreii, dar îi iubesc și pe naziști”.
De ani de zile, Kanye West a ținut prima pagină a ziarelor pentru muzica sa, pentru marca sa de modă și pentru viața sa personală, precum și pentru ieșirile sale recurente, iar în ultimele săptămâni a tras un semnal de alarmă cu o serie de comentarii rasiste și antisemite.

Aceste comentarii l-au făcut pe artist să piardă milioane de dolari în contracte cu branduri, care au anulat acordurile pe care le aveau cu rapperul.

citește și...