Kanye West are o fascinație pentru Adolf Hitler. “Îl iubesc pe Hitler, îi iubesc pe naziști”

28.10.2022, 19:04

Cei care continuă să vorbească despre bolile psihice ale lui Kanye West s-ar putea răzgândi când vor afla un raport îngrijorător de la CNN. Aceștia au luat legătura cu unul dintre foștii directori de afaceri ai rapperului și au dezvăluit informații care îi vor afecta și mai mult reputația. După cum se pare, comentariile antisemite ale lui Kanye West au o origine foarte precisă și nu sunt o coincidență. Creatorul Yeezy are o admirație profundă pentru nimeni altul decât Adolf Hitler.

Exact, omul care aproape că a îngenuncheat lumea din cauza ideilor sale de dezbinare și a discursului de ură. Însuși domnul nazist, Adolf Hitler este unul dintre cei mai mari idoli ai lui Kanye West. Este amuzant pentru că rapperul nu-și dă seama că, dacă l-ar fi întâlnit pe Hitler, tiranul l-ar fi ucis probabil pe loc pentru că este de culoare. Ideile sale despre a fi o rasă superioară nu au fost create în timp ce se gândea la oamenii cu pielea neagră

CNN tocmai a publicat un raport tulburător al acestui director de afaceri care a cerut să rămână anonim pentru a-și proteja integritatea profesională. Acesta a spus următorul fapt tulburător despre Kanye:

Kanye West are o fascinație pentru Adolf Hitler

“Îl lăuda pe Hitler spunând cât de incredibil a fost faptul că a reușit să acumuleze atât de multă putere și vorbea despre toate lucrurile minunate pe care el și Partidul Nazist le-au realizat pentru poporul german”.

Apoi mai este incidentul de la sediul TMZ, unde a vorbit despre sclavie ca fiind o alegere. După cum se pare, discursul lui Kanye West a fost editat puternic, cu părți în care spunea că îl iubește pe Hitler și pe naziști.

Incidentul lui Kanye cu TMZ

Fostul angajat al TMZ Van Lathan Jr. a vorbit, de asemenea, despre acest lucru în detaliu în timpul unui episod al podcastului Higher Learning: “L-am mai auzit spunând aceste lucruri înainte de TMZ. Adică, am fost luat prin surprindere, pentru că acest tip de discurs antisemit este dezgustător. E ca și cum aș fi luat prins prin surprindere de fiecare dată când cineva face așa ceva, nu? Dar în ceea ce-l privește pe [West], știam că asta era în el pentru că atunci când a venit la TMZ, a spus acele lucruri și le-au scos din interviu. … A spus ceva de genul: “Îl iubesc pe Hitler, îi iubesc pe naziști”. Ceva de genul ăsta când a fost acolo. Și au scos-o din interviu din nu știu ce motiv. Nu a fost decizia mea”.

 

citește și...